Loading color scheme

Potěšte své blízké dárkem z dekorací Sia Home Fashion

Vánoční kolekce Sia Home Fashion pro tento rok byla inspirována hned třemi barvami. Trendy a barvy letošních Vánoc jsou stále tradiční červená – Cocoon Christmas, elegantní stříbrná – Poetic Nature a stále oblíbenější fialová – Glam Couture. Ponořte se do podmanivých tónů Vánoc a nechte se inspirovat.

Červená - Cocoon Christmas – inspirace pochází ze skandinávských zemí a tamního folkloru. S touto barvou pocítíme návrat do dětství, kdy jsme jako malí věšeli punčochy na krbovou římsu a nedočkavě vyčkávali, až se zaplní dárky.

Stříbrná - Poetic Nature - stále elegantní a líbivá barva, která se lehce kombinuje s kteroukoliv jinou, která nás právě baví. Nejlépe však vynikne s bílou a zlatou. Stříbrné ozdoby a dekorace Sia nás přenesou do zasněžené krajiny plné stromů, osvětlených chalup a domů a hrajících si dětí. Vše kolem se třpytí a leskne.

Fialová - Glam Couture - vnáší do interiéru jiskru a nádech něčeho nového a neobvyklého. Hluboké barvy jako bordová, vášnivě červená, dodají na dojmu z atmosféry. Naopak sytě fialová prozáří interiér už z dálky. Zkrátka všechny odstíny fialové jsou dechberoucí. Jemné flitry a krystaly všech velikostí dodají dekoracím na efektu.

Celou kolekci doplňují květiny ve stylu Haute Couture.

Vyzkoušejte něco nového. Radost z Vánoc nemusí mít jen vaši blízcí, ale i vy sami. Vánoční dekorace Sia Home Fashion z letošní kolekce budou jistě tím pravým dárkem.

Značku Sia Home Fashion v 50. letech minulého století založila Sonja Ingegerd Anderson. Z původní domácí výroby květin z papíru se postupně rozvinula úspěšná mezinárodní firma produkující nejen nádherné hedvábné květiny, ale také vlastní kolekce nábytku, rozličných bytových dekorací, designových doplňků.

{phocagallery view=category|categoryid=871|limitstart=0|limitcount=0}