Loading color scheme

Váš barevný look – Lindex jaro 2013

Havana

Zde se krása deštného pralesa setkává s velkoměstem. Výsledkem je bohatá paleta vzorů, výrazných "havanských květů" a zvířecích potisků, které ihned upoutají pozornost.

Barvám dominují nejrůznější odstíny zelené od limetové po khaki nebo tyrkysovou. Tvoří pestré kombinace s růžovou, fialovou, žlutou a neutrální černou nebo krémově bílou.

Styling je ležérní, ale neschází mu ženskost.

Fluo pop

Ptáte se, jak svět sportu inspiroval tuto kolekci? Odpověď najdete při pohledu na jasné barvy a volbu materiálů.

Stylový základ je kombinován s populárními džínsy s pěti kapsami. Ve výběru vzorů se prosadily proužky, tie-dye design a hvězdy. Mezi barvami převládají modrá, krémově bílá, šedočerná a korálová.

Sugar me

Tento trend se odlišuje především důrazem na ženskost a nádhernou paletou pastelů. Oblíbili jsme si nejrůznější odstíny růžové, vybledlou tyrkysovou a zelenou, materiály se sepraným efektem, krajky, šifon a vrstvy lurexu.

Styl je moderní, ženský a romantický. Základní kousky této kolekce představují krajkové topy, hedvábná trička a kalhoty s pěti kapsami.

Holly & Whyte

Tato kolekce je určena pro ženy, které milují preppy styl, klasiku s příměsí něčeho neobvyklého nebo styling s nečekanými kombinacemi. Mezi barvami nechybí námořnická modrá, jasně červená, zelená a bílá. Look dotváří proužky a puntíky.

Blejzry, kšandy, topy a svetry ve výrazných barvách jsou klíčovými prvky kolekce.