Loading color scheme

Jak uspokojit muže…vhodným dárkem

{phocagallery view=category|categoryid=791|imageid=2267|float=right}Pokud se chcete dobře inspirovat u profesionálů, zkuste při svých internetových procházkách zabloudit na nový internetový obchod Modnidoplnky.cz, kde si z pohodlí domova můžete vybrat ten pravý dárek. Široký sortiment nabídne inspiraci od designových tašek až po značková pera nebo praktické kravaty. Modnidoplnky.cz nabízí značky zvučných jmen jako je Calvin Klein, sportovní Quiksilver, elegantní Guess a mnoho dalších. Přinášíme vám pár tipů na dárky, které muže jistě potěší.

Každý muž s vytříbeným vkusem jistě uvítá jako dárek pěknou a elegantní kuličkovou tužku a klíčenku. Tento dárek udělá radost všem mužům, kteří mají rádi kvalitu a pěkný design.

Nosíte při sobě stále peněženku, pouzdro na vizitky a doklady? Co to vše skloubit v jedno a přestat nosit roztroušené po kapsách? Originální kožené pouzdro Storm skvěle poslouží jako úschovna na vizitky, doklady a drobnou hotovost. 

Kůže je cool a nikdy nevyjde z módy. Kvalitní černá kožená taška Septwolves je ideální do práce i na volný čas. Jistě zaujme propracovaným designem a moderním stylem. Vejde se do ní i menší notebook či klasický tablet. Kromě praktičnosti se stane i skvělým módním doplňkem.

Každý muž by měl mít doma alespoň jednu kravatu. Darováním této univerzální černé kravaty jistě chybu neuděláte. Sadu doplňuje kapesník a manžetové knoflíčky. Takže nic již nebrání tomu, vyjít do společnosti jako pravý gentleman.

Sázkou na jistotu bude jistě holový sportovní deštník Bugatti. Ten ochrání nejen před deštěm a větrem, ale navíc zaručí zvýšené pohodlí díky své zvětšené střeše. Snadnou manipulaci zajistí automatické ovládání deštníku.