Loading color scheme

Nová kolekce Pietro Brunelli Milano – nadčasová součást šatníku

Díky promyšleným střihům zůstává fazóna okouzlujících topů, halenek, tunik či sexy šatů stejná, jen se různými způsoby vázání nebo elasticitou materiálu flexibilně přizpůsobuje aktuálním tělesným proporcím.

pietro-brunelli-foto-2-150 V nové kolekci Pietro Brunelli Milano jsou použity prvotřídní materiály, které jsou prodyšné, jemné a příjemné na dotek. Nechybí decentní jednobarevné variace ani pestré, výrazné dezény. Kolekce zahrnuje nápadité džíny, půvabné šaty, příjemné svetry, pohodlné tuniky a legíny či nadčasové overaly. Vše v prvotřídní kvalitě a prezentující klasickou italskou eleganci.

Kolekce Pietro Brunelli Milano podzim/zima 2012 nabízí trendy look do kanceláře či na pracovní schůzku i komfortní ležérní styl pro volné chvíle. Stačí si jen vybrat.

Módní kolekci Pietro Brunelli Milano v České republice prodává stejnojmenný butik v centru Prahy, v ulici v Kolkovně 4. Na výběr je zde také sortiment moderních praktických tašek a doplňků, nejen pro maminky, od designerských značek Storksak a Babymel.