Loading color scheme

Do Atria Flora nově s respirátorem

obr Na základě aktuálních úprav vládních opatření došlo ke změně požadavků na ochranu v uzavřených prostorách, týkající se i pražského obchodního centra Atrium Flora. V případě návštěvy vnitřních prostor je nově potřeba vybavit se respirátorem či dvěma chirurgickými rouškami. Jedna chirurgická rouška ani šitá rouška již nejsou dostačující. Vedení obchodního centra zároveň pečlivě kontroluje dostatečné zásobení stojanů s dezinfekcí a zvýšené dezinfikování všech společných prostor. Hlavním cílem je co nejvíce snížit riziko nákazy v uzavřených prostorách, a ochránit tak návštěvníky i zaměstnance Atria Flora.

„Velmi nám záleží na zdraví našich zaměstnanců i návštěvníků. I přes omezení nabízí většina našich obchodů alespoň možnost vyzvednutí objednávky prostřednictvím výdejního okna. Kromě toho zůstává několik obchodů stále otevřených a poskytují služby zákazníkům. Kvůli vyšší kumulaci osob je důležité dodržovat rozestupy a být vzájemně ohleduplní. Prosíme proto naše návštěvníky o dodržování opatření,“ přibližuje situaci Ivo Kolář, ředitel obchodního centra Atrium Flora. V Atriu Flora je také možnost pořídit ochranné pomůcky v místním Rouškomatu, který je k dispozici v nejnižším patře vedle prodejny Albert.

V obchodním centru Atrium Flora aktuálně zůstávají otevřené vybrané obchody, jež nabízejí povolený sortiment, jako například A3 Sport, Baťa, H&M, banky, provozovny mobilních operátorů, služby, jako jsou úpravy oděvů či směnárna, a dále optiky či obchody s potravinami. Restaurace, které jsou umístěné v Food Courtu obchodního centra v nejvyšším patře, nabízejí prodej přes výdejní okénko. Kromě toho si můžete vyzvednout také své objednávky v okénku prodejen FAnn Parfumerie, Gant, GCM a PC Centrum, iStores, knihkupectví Luxor, Sephora, Manufaktura či Comfor.

Aktuální informace týkající se otevřených obchodů najdete na webu www.atriumflora.cz.