Loading color scheme

Myskino představuje unikátní niche parfémy Naomi Goodsir

Kolekci pěti parfémů tvoří krásné, ušlechtilé a elegantní kompozice s tajuplným a velmi osobním odkazem. Naomi při jejich tvorbě využila jedinečné know-how a obklopila se talentovanými parfémáři jako Julien Rasquinet, Bertrand Duchaufour a Isabelle Doyen. Naomi Goodsir Parfums jsou vyráběny a baleny ručně, a to na francouzské riviéře poblíž hlavního města parfémů Grasse.

Pokud se setkáte s Naomi Goodsir, není možné abyste tuto bytost přehlédli. Je to velmi výrazná žena s osobitým stylem a rafinovaným kouzlem. V módním byznysu je známá hlavně svými „strašidelnými“ klobouky.  Šikmými, někdy rockovými, často punkovými, ale vždy elegantními. Již více než 10 let, s ohledem na techniku ​​kloboučnického průmyslu, vytváří ručně šité jedinečné kusy jako poctu tradičnímu řemeslu našich předků.

Popis a složení vůní:

01 Perfém Bois d'Ascèse od Naomi Goodsir. Inspirací pro tuto mystickou kouřovou vůni byl dřevěný kostel zasazený mezi kopci Nového Jižního Walesu. Tento parfém je suvenýr z dětství Naomi a pocta skotským kořenům její rodiny. Tóny tabáku a whisky podporuje somálské kadidlo, dřevo, jantar a labdanum. 

02 Perfém Cuir Velours od Naomi Goodsir. Orientální a výrazný parfém vytvořil pro Naomi Goodsir francouzský parfémář Julien Rasquinet. Tato vůně evokuje sametovost a měkkost pánské kožené rukavice doplněnou o vůni tabáku, rumu, labdana, kadidla a vanilkového lusku.

03 Perfém Iris Cendré od Naomi Goodsir. Květinová, svěží kompozice vedená bergamotem, mandarinkou a kořením přechází do vůně kadidla a pudrového nádechu fialek. Smyslnost tohoto parfému umocňuje tabák a jantar.

04 Perfém Nuit de Bakélite od Naomi Goodsir. Vůni stvořila ve spolupráci s Naomi vynikající a zkušená parfémářka Isabelle Doyen. Výsledkem jejich spolupráce je vůně zneklidňující, záhadná a insomnická, jako bílá noc, ve které lze ucítit tuberózu, květinu karó karoundé, pelyněk a ylang-ylang.

05 Perfém Or du Sérail od Naomi Goodsir. Gurmánský a podmanivý parfém s jantarovou, dřevito-pižmovou kompozicí, které vévodí zlatý tabák. Inspirací při tvorbě této jedinečné vůně byl obraz francouzského malíře Eugena Delacroixe.