Loading color scheme

Zjednodušte život sobě a svému miminku. Tipy na vánoční dárky pro kojence a batolata

Prakticky a stylově na cestu

Žádný malý cestovatel se neobejde bez kvalitního zavazadla, jakým jsou tašky a batůžky od značky Pink Lining. Veselé a barevné motivy jdou ruku v ruce s užitečnými prvky, které usnadní přesuny i čas při hledání věcí. Vyberte si malé lunchboxy, mini batůžky, cestovní tašky, cestovní sety nebo přebalovací batohy a peněženky pro rodiče.


Zachumlejte miminko do hřejivé deky se jménem

Deky značky Martello jsou vyrobené z kvalitní bio bavlny a všechny nápisy jsou pečlivě vetkané. Vybrat si můžete deku se jménem, znamením zvěrokruhu nebo údaji o miminku. Jméno si můžete nechat vyšít i na povlak na polštář. Zabalit svůj nejcennější balíček můžete též do dečky z merino vlny, aby mu nebyla zima ani v třeskutých mrazech.

Z lahvičky rychle do bříška

Australská značka b.box si vydobyla mezi rodiči velké renomé. Hrneček s brčkem si vaše batole i vy rychle zamilujete. Má totiž geniální vylepšení, díky kterému ubyde pobryndaný triček a přibyde spokojených bříšek. Konec brčka je vylepšen závažíčkem, které následuje kapalinu. Díky tomu se děťátko napije v nejrůznějších polohách. Speciální hrneček pro batolata má průhledné víčko, díky kterému děti vidí pohyb tekutiny a snáze se tak naučí pít z běžného hrnku. S hrnečkem 4+ už nikdy neztratíte víčko na pítko. Uzavíratelná miska s brčkem je skvělý pomocník na cesty, díky němuž zmizí i poslední kapka polévky. V chladných dnech využijete i praktickou termosku, kterou po použití jednoduše umyjete v myčce. Všechny hrnečky snadno spárujte s neoprenovými návleky, jež drží teplo. A v žádné domácnosti s malým neposedou se neztratí univerzální pásek na lahvičku, dudlík či oblíbenou hračku.