Loading color scheme

1. biodynamické sprchové gely svého druhu na světě obsahují víno ryzlink, veltlín, sirup z bezinek, lipové květy a olej z hroznových jader!

Ojedinělé je rovněž to, že sprchové gely na rozdíl od ostatních neobsahují palmový olej, což je doopravdy rarita v tomto druhu kosmetických produktů. Navíc neobsahují žádné jiné chemické látky, kam patří kupř. silikony, minerální oleje, mikroplasty nebo syntetické vonné látky. Proto se jedná o 1. biodynamické sprchové gely svého druhu na světě. Lahev je vyrobena ze 100% recyklovatelných materiálů – v tomto ohledu dělá dieNikolai vše pro to, aby zasahovali co nejméně do přirozených procesů přírody.

dieNikolai: Rieslingový sprchový gel
Sprchový gel s vysokým obsahem biodynamického vína Riesling a oleje z hroznových jader je určen pro každodenní mytí celého těla. Díky příjemné vůni, výjimečnému složení a okamžitému vstřebání jej lze bez problémů použít také na mytí vlasů.

Jak název napovídá, základem tohoto sprchového gelu je poklad z vinařství ve Wachau – biodynamické víno Riesling. Díky němu máte možnost poznat pravou chuť rakouského vinohradu a dopřát ji i svému tělu. Dalšími lokálními surovinami jsou olej z hroznových jader a slunečnicový olej, které čistí pokožku a dodávají jí potřebné živiny. Obsažený bergamotový olej uklidňuje namáhanou pleť a navíc dodává sprchovému gelu příjemnou vůni.

Sprchový gel má osvěžující a vyživující účinek. Vaše pokožka proto bude dostatečně vyživena a získá přirozený vzhled.

Ojedinělé je rovněž to, že tento sprchový gel na rozdíl od ostatních neobsahuje palmový olej, což je doopravdy rarita v tomto druhu kosmetických produktů. Navíc neobsahuje žádné jiné chemické látky, kam patří kupř. silikony, minerální oleje, mikroplasty nebo syntetické vonné látky. Proto se jedná o 1. biodynamický sprchový gel svého druhu na světě. Lahev je vyrobena ze 100% recyklovatelných materiálů – v tomto ohledu dělá dieNikolai vše pro to, aby zasahovali co nejméně do přirozených procesů přírody.