Loading color scheme

Osvěžte se v létě kvalitními nealko limonádami



Horké sluneční dny přímo vyzývají k pořádnému osvěžení. Pokud holdujete kvalitním limonádám, nechte se inspirovat bohatým portfoliem společnosti Premier Wines & Spirits, kde kromě skvělých vín a destilátů najdete i nealkoholické nápoje, které jsou populární po celém světě.

Německé přírodní koly jsou stále v kurzu. Hamburská veganská značka Fritz-kola nabízí široký sortiment od standardních až po ochucené nápoje. Použitý extrakt z kolových ořechů vás s 25 mg kofeinu na 100 ml Fritz-koly spolehlivě nakopne. Jedná se o jednu z nejsilnějších kol na světě vůbec, přitom je bez jakýchkoliv alergenů, a může si ji tedy vychutnat opravdu každý. V portfoliu značky Fritz-kola najdete ale i nekolové limonády, některé navíc s bio certifikací.

Neopominutelnou součástí letní inspirace jsou přírodní limonády s francouzským šarmem od britské značky Belvoir. Belvoir vyrábí pouze bio produkty, které obsahují 100% přírodní suroviny. V minulém roce navíc Belvoir snížil obsah cukru ve všech svých produktech. Z pestré nabídky limonád vyzkoušejte třeba úžasnou okurkovo-mátovou kombinaci, která je na léto jako dělaná. Svěží chuť máty v kombinaci se šťavnatou okurkou má neodolatelné kouzlo. Podávejte ji ideálně na ledu ozdobenou tenkými okurkovými plátky.

Značka Thomas Henry je známá díky svým prémiovým tonikům. Jejich sortiment však kromě standardních čítá i toniky ochucené. Pokud chcete vyzkoušet něco netradičního, ochutnejte Thomas Henry Cherry Blossom Tonic. Inspirací pro tento tonik jsou kvetoucí třešňové stromy v Japonsku, které kromě krásy symbolizují i pomíjivost. V Thomas Henry Cherry Blossom se klasická toniková hořkost snoubí s tóny třešňových květů.