Loading color scheme

Kabelky (nejen) do práce

Nadčasová kabelka, která nikdy nevyjde z módy. Taková je Alle bag z pratelného papíru s koženými detaily. Zapínání na zip, uvnitř kapsička. Vejde se do ní laptop velikosti 14’’ i vše ostatní na celý den. Do ruky i přes rameno.
Rozměry: 33 x 33 x 13 cm; nosnost 3-5 kg

Velká kabelka, dobrá kabelka. Jestli je to vaše heslo, tak tohle je ten správný kousek pro vás. Má jednoduchý tvar, dlouhé kožené uši přes rameno i do ruky, uvnitř má kapsičky na zip. Hodí se do práce i na nákup.
Rozměry: 43 x 50 x 15 cm; uši 30 cm; nosnost 3-5 kg

Měststké batohy jsou pořád v kurzu, protože co je praktické, to se nikdy neomrzí. Batoh Chiara je elegantní a klidně ho můžete vzít i k pracovnímu kostýmku. Je z pevného voděodolného pratelného papíru, popruhy jsou nastavitelné a odpínatelné. Zapínání na magnetku.
Rozměry: 23 x 16 x 33 cm

Mimořádně praktickým kouskem je taška Shine bag z voděodolného pratelného papíru s ušima ze světlé italské kůže. Taška je velmi prostorná a zapíná se na zip.
Rozměry: 30 x 14 x 39 cm; nosnost 3-5 kg

Další z řady klasických kabelek do ruky je kabelka Totty. Tak akorát velká na běžný den, s pevnýma koženýma ušima. Zapíná se na zip a vyrobena je z impregnovaného pratelného papíru podšitého bavlnou.
Rozměry: 33 x 35 x 13 cm

Jeden batoh k džínům i k šatům. Takový je univerzální batoh Memmo. Klasický nadčasový tvar, nastavitelné popruhy a kožené detaily. Zvenku je pevný pratelný papír a uvnitř je podšitý bavlnou.
Rozměry: 33 x 43 x 9 cm; nosnost 3-5 kg

Pro milovníky středně velkých kabelek je taška ve stylu sáčku na oběd. Má rolovací kožené zapínání a odpínací popruh. Dá se tedy nosit v ruce i přes rameno.
Rozměry: 24 x 15 x 36 cm; nosnost 3 kg

Preferujete do práce minimalismus? Místo velké kabelky vystačíte s dobře vymyšleným obalem na laptop z voděodolného pratelného papíru. Zvenku má praktické kapsy na mobil, peněženku či nabíječku.
Rozměry: 33 x 26,5 x 2 cm; laptop 13’’