Loading color scheme

Rock, denim i neony. Letní módní kolekce v NG Myslbek reagují na festivalovou sezonu

Nově otevřený obchod KARL LAGERFELD si pro letošní léto přichystal kolekci KARL THE PHOTOGRAPHER v klasických barvách černé, bílé a pudrové. Řadu elegantních minimalistických kožených kabelek doplňuje brašna ve tvaru fotoaparátu s metalickým potahem, oděvy nesou animovanou podobu Karla Lagerfelda či jeho abstraktní printy. Doplňky jsou tentokrát vyloženě rockového stylu, například kožené rukavice pobité cvočky či ozdobené řetězy, nesmí chybět ani část kolekce s podobiznou kočky Choupette.

Milovníci umění mohou zakoupit unikátní patrový box s 350 kusy pastelek a tužek, které sám Karl osobně používá pro skici svých modelů. Box patří do limitované kolekce, vyrobeno bylo pouze 2 500 ks.

Londýnská klasika PEPE JEANS zaujme nejen pop-artovou kolekcí inspirovanou dílem Andyho Warhola, ale i svým ekologickým přístupem k tvorbě oděvů. Mezi unikáty patří zejména síťované svetry, zhotovené z recyklovaných vláken, která jsou zpracována z neprodaného oblečení. Hitem pro tento rok jsou oděvy z modrého denimu, bělené suchým ledem, a kožené bundy.

Pro ty, kteří mají rádi spíše výraznější oblečení, je určený obchod FADE, který zastřešuje řadu světoznámých značek, namátkou nejprodávanější PATRIZIA PEPE či PINKO. Odvážné neonové modely jsou kombinovány s kovovými metalickými potahy či potisky, které se letos nosí na kabelkách, botách ale i celých šatech. Střihy se letos nosí klasické očkové či pouzdrové z 50. let či maxistřihy, opět se vrací do módy plisování a devadesátkové netopýří rukávy.

V Nákupní Galerii Myslbek najdou recept na outfit i ti, kdo léto stráví v zaměstnání, na obchodních cestách nebo společenských akcích. Luxusní francouzská konfekce CREMIEUX nabízí zcela nové kolekce pánských obleků, košil, bot a doplňků, ať už nejvyšší kvalitu pařížské elegantní řady či střední řadu výraznějších barev. Hitem jsou zejména sportovnější blejzry ve žlutém či zeleném provedení či odvážnější košile v lososové barvě či s drobnými vzory. Veškerý sortiment je zhotoven z prvotřídních italských látek.

Obchod BARBOUR se drží tradiční módy anglických gentlemanů. Tlumené barvy a praktické materiály evokují odění vhodné na hon či jen tak do přírody, dámy jistě zaujmou lněné šaty klasického střihu. Netradičními doplňky jsou i pelíšky či oblečky pro psy s tartanovými vzory. V duchu anglické starosvětskosti se nese i samotné designové zpracování obchodu včetně posezení před kabinkami, kde mohou zákazníci usednout do kožených křesel se sklenkou whisky.

{phocagallery view=category|categoryid=2200|limitstart=0|limitcount=0}