Loading color scheme

Naplánujte si zimu na horách. Na Dolní Moravě vám udělají i štědrovečerní večeři!

Za takovou dobu určitě stihnete i lyžování nebo snowboarding. Nedostatku sněhu se bát nemusíte, v případě nepřízně počasí je na Dolní Moravě výkonný zasněžovací systém na všech tratích. Přijeďte ideálně už 17. prosince, kdy se koná Grand Opening - oficiální zahájení celé sezóny. Každý rok je to velká zábava a nudit se nebudete vy ani vaše děti.

Další akcí, která stojí za návštěvu, jsou Adventure nights. Ty jsou velmi oblíbené v zahraničí a u nás na ně narazíte jen na Dolní Moravě. Začínají každou sobotu ve 20.00 a je to nezapomenutelná noční show, kde uvidíte instruktory při freestyle exhibicích, žongléry s ohněm a laserovými efekty a roztančené rolby zkušených rolbařů. K Adventure nights patří i celodenní program se soutěžemi pro děti i dospělé a happy hours na vybrané drinky.

Na hory se samozřejmě těšte i na nejširší sjezdové tratě v Jeseníkách včetně profesionální lyžařské školy a více než 50 km upravených běžeckých tratí. Letos se můžete s dětmi vyřádit i v rozšířeném dětském skiparku. Nebo zkuste sáňky, boby, výlety na sněžnicích nebo adrenalinovou cross dráhu. Adrenalin zažijete i na tzv. Fun Line. To je netradiční trať pro lyžaře i snowboardisty, která je plná klopených zatáček a terénních vln, zakončená je 8 metrů dlouhým tunelem. Troufnete si? Pokud se chystáte trávit dovolenou aktivně, určitě si pořiďte skipass online se slevou. Vyhnete se tak frontám u pokladen a ještě ušetříte.

Chtěli byste více nabídek zimní dovolené? Podívejte se na nabídku pro dovolenou na lyžích našeho partnera.

{phocagallery view=category|categoryid=2046|limitstart=0|limitcount=0}