Loading color scheme

Oživte svou koupelnu pomocí pár kvalitních doplňků!

Máte-li v koupelně dostatek prostoru, můžete vybírat i z držáků nebo stojanů na ručníky. Ty mají díky kombinaci materiálů teplého tmavého kamene s chladnou elegancí nerezové oceli velmi elegantní vzhled a mohou působit jako centrální designový kousek v celé koupelně.

Dalším prvkem, který je zapotřebí v každé koupelně, je odpadkový koš. A i takový kousek může být ozdobou místnosti. K dostání jsou i malé s objemem např. 1, 5 l, které mohou stát na skříňce u umyvadla a sloužit na drobnosti - použité odličovací tampony nebo vatové tyčinky. Samozřejmostí jsou i ty standardně velké v různých designech. A ačkoliv je většina košů, které Blomus nabízí vyrobena z kvalitní oceli, vložky jsou pro snadnou manipulaci a rychlé čištění vyrobeny z plastu.

Další doplňky, které okamžitě oživí celý interiér, jsou například velká zrcadla, nástěnné skříňky nebo boxy na papírové kapesníky, ale i drobnosti jako např. dávkovače na mýdlo, pohárky na vodu a zubní kartáčky. Velice praktickou záležitostí, kterou mnoho lidí nevyužívá, je držák na fén, díky kterému je fén stále při ruce. Pokud si vlasy fénujete na denní bázi, určitě takovou maličkost oceníte. Možností je zkrátka mnoho.

{phocagallery view=category|categoryid=1507|limitstart=0|limitcount=0}