Loading color scheme

Dopřejte své pleti pravidelnou péči a hydrataci a připravte ji na léto

Nepodceňujte ji a navštivte kosmetický salon. Mnoho žen se domnívá, že pro správnou péči o pleť stačí vhodná kosmetika (krém, odličovač a pleťová voda) a že kosmetická péče v salonu je určena jen pro starší dámy. Pravidelná kosmetická péče se ale rozhodně vyplatí. Odborné ošetření pleti nelze totiž nahradit domácím ošetřením. Kosmetička používá profesionální a speciální přípravky, masky, séra a kúry, mnohem jemněji a účinněji odstraní nedostatky pleti a samozřejmě šetrněji napraví i ty větší, se kterými byste si doma poradily jen těžko. Při návštěvě vám rovněž poradí, co vaší pleti prospívá a co škodí, jak máte o ni pečovat, čeho se vyvarovat a samozřejmě doporučí i vhodné přípravky k domácímu použití.

Neopominutelným efektem je také příjemný čas, který si v kosmetickém salonu vyčleníte jen pro sebe, necháte se hýčkat a příjemně si odpočinete. Před letní sezonou je ideální pokožce dopřát zvýšenou hydrataci, která pleť vyživí do hloubky a připraví ji na horké a suché dny. Správná kosmetická péče by se měla opakovat každý měsíc, v případě akutních problémů i častěji. „Před létem, ale i během letní sezóny doporučuji Hydratační a revitalizační ošetření, které nabízí komplexní hydrataci pleti včetně intenzivní kolagenové koupele obličeje," říká PhDr. Gabriela Taligová, manažerka SPA Aquapalace Praha, ve kterém patří kosmetická ošetření k nejvyhledávanějším procedurám. „Ve SPA Aquapalace Praha nabízíme klientkám různé typy ošetření, to hydratační je jedno z nejvyhledávanějších. Pracujeme se špičkovou kosmetikou Payot a Thalgo, obě jsou celosvětově oblíbené a patří mezi nejžádanější spa kosmetiky vůbec. Jejich benefitem je, že zahrnují širokou škálu produktů, které vyhovují každé pleti a jsou založeny na přírodní bázi." Novinkou v nabídce značky Payot, kterou mohou vyzkoušet všechny klientky i v rámci hydratační péče před létem, je antioxidační hydratační BB krém Hydra24 Perfection. Nabízí dokonalou souhru vysoce výkonné hydratační péče s minerálními pigmenty, které se jediným pohybem rozptýlí po pokožce. Inovační řešení 5 v 1 nabízí pro všechny typy pleti okamžitý účinek „broskvové pleti": hydratuje, rozjasňuje, vyrovnává nedokonalosti, obsahuje ochranný UV faktor a redukuje jemné vrásky. Lze jej používat samostatně nebo jako podkladovou bázi pro líčení. „Aquapalace Praha je jedním z prvních salonů, který zařadil tento krém do své nabídky – využíváme ho při kabinetním ošetření, ale především je určen na prodej k domácímu použití. Za účelem dosažení nejlepších výsledků se samozřejmě doporučuje jeho pravidelné používání a díky svým účinkům je vhodný právě i v létě u moře na dovolené," dodává PhDr. Gabriela Taligová.

Vyzkoušet kvalitní kosmetické služby Aquapalace Praha můžete po objednání v době Ne-St od 10:00 do 22:00 hodin a Čt-So v době 10:00-23:00 hodin.

{phocagallery view=category|categoryid=1140|limitstart=0|limitcount=0}