Loading color scheme

Tipy na dárky i vánoční dekorace: Tradiční prostírání slavnostní tabule podle návrhářky

TRADICE Lněná utěrka s paličkovanou krajkou
Utěrku zdobí krásná paličkovaná krajka, díky níž je utěrka nejen praktická, ale také ozdobou interiéru a velmi pěkným vánočním dárkem. Utěrka standardních rozměrů má poutko na zavěšení, je dobře savá a měkká. Len je krásný svou přírodností a jednoduchostí, díky níž vyniká tkaná struktura.

TRADICE Ubrousek s paličkovanou krajkou
Hezky prostřenému stolu lichotí i látkové ubrousky s krásnou paličkovanou krajkou, které můžete zdobně naaranžovat a doladit tak celkovou náladu. Tento výrobek je kompletně, včetně všech komponentů, výrobkem českých tradičních manufaktur.

TRADICE Utěrka s autorskými motivy a paličkovanou krajkou
Utěrku zdobí krásná paličkovaná krajka, díky níž je utěrka nejen praktická, ale také ozdobou interiéru a velmi pěkným dárkem. Utěrka standardních rozměrů má poutko na zavěšení, je dobře savá a měkká. Plátno zdobené autorskými ilustracemi, zachycujícími folklorní dění na moravském Slovácku, je českou verzí oblíbených romantických vzorů toile.

TRADICE Pytlíček velký: Na bylinky, oříšky, sušené ovoce
Ve vašem životě může zaujmout mnoho míst jak v domově, tak v taškách nebo v kufru na cestách. Několik pytlíků v kufru krásně roztřídí ponožky, prádlo a pro miminka i větší děti je skvělý na různé hračky, pleny či náhradní oblečení. Do malých pytlíčků můžete dát třeba levanduli nebo mýdla. Do velkých bylinné čaje jako je lípa, meduňka či divizna, anebo v něm uchovávat pecen chleba. Je naprosto báječným “obalem” na dárek.

Zuzana Osako se narodila a vyrůstala na Jižní Moravě. Kreslila a malovala od malička, velkou pozornost věnovala oblečení a doplňkům svých kreslených hrdinů, móda ji začala bavit a fascinovat a přála si být návrhářkou.  Ve 12ti letech začala pracovat jako komerční modelka a hodně cestovala. Během těchto let pracovně vycestovala do Tokya, kde potkala svého manžela. S ním po čase žila v Japonsku 5 let a studovala malbu japonskou tuší, zenové techniky a akt.

V Japonsku založila výtvarnou školičku Shanti pro rodiče s dětmi, kterou několik let vedla. V posledním roce v Japonsku uvedla také svou autorskou výstavu zvanou Slovácké mašle, ve které představila podlužácký kroj a folklorní tradice. V době návratu do ČR ve světě ožila módní ilustrace v míře, která ji naprosto nadchla. Vytvořila vlastní portfolio a začala spolupracovat s módními profesionály v ČR. V současnosti spolupracuje Zuzana Osako s řadou českých i zahraničních designérů, módních značek i známými osobnostmi.

Velkou část práce zaměřuje na folklor, podporuje několik charitativních projektů, vytváří projekty vlastní produkce. Žije se třemi dětmi v Praze, kde má rovněž studio.

{phocagallery view=category|categoryid=2305|limitstart=0|limitcount=0}