Loading color scheme

Pojištění a nejlevnější povinné ručení

Nejlevnější povinné ručení

Jsme největší a nejvyužívanější srovnávač a prodejce pojištění v ČR. Naše ceny jsou ještě nižší, než jak je nabízejí samotné pojišťovny. Pojišťujeme měsíčně tisíce automobilů a motocyklů, máme u pojišťoven vyjednané zvýhodněné sazby a můžeme Vám proto zařídit povinné ručení online za absolutně nejvýhodnějších podmínek na trhu. Zařídíme Vám zdarma povinné ručení u pojišťovny, kterou si vyberete.

Díky změnám zákona (součástí povinného ručení bude přispívání na provoz hasičů, atd.), dojde v roce 2014 k plošnému zdražení povinného ručení o 10-30 %. ePojisteni.cz však i nadále bude svým klientům nabízet nejnižší ceny na trhu.

Porovnejte si pojišťovny

Stejně jako změnou mobilního operátora, také změnou pojišťovny můžete ušetřit poměrně dost peněz. Vyzkoušejte si v naší kalkulačce, o kolik méně můžete za povinné ručení platit.

Naše srovnání povinného ručení je zcela zdarma. Stačí, abyste zadali základní údaje o vozu a jeho vlastníkovi a naše online kalkulačka Vám přehledně seřadí varianty povinného ručení od mnoha pojišťoven. Za pár vteřin můžete vybírat povinné ručení z naší široké nabídky.

Zvolené povinné ručení si u nás můžete zdarma také sjednat. Buď sami celý proces dokončíte jednoduše online, nebo s pomocí našich specialistů, kteří se s Vámi automaticky spojí a proces Vám pomohou dokončit tak, abyste ještě týž den měli zaslánu zelenou kartu i smlouvu s pojišťovnou a mohli bez problémů vyrazit na silnice. A pokud Vám cokoli není jasné, na jakýkoli dotaz Vám mile rádi okamžitě odpovíme. Neváhejte nás kontaktovat!