Loading color scheme

Objevte svět army stylu a vybavte se jako profesionálové

armatexczOFFObjevte-svet-army-stylu-a-vybavte-se-jako-profesionalove1uvod Pokud jste příznivcem army stylu a hledáte kvalitní vojenské vybavení, nechte se inspirovat širokým sortimentem army doplňků a military výstroje, která pochází z výstroje a výzbroje AČR. Možná objevíte kousky, které byste ani nečekali.
Army obchody a military e-shopy nabízejí špičkové army vybavení pro všechny, kteří ocení odolnost, funkčnost a styl vojenských produktů. S výběrem výstroje a vybavení získáte spolehlivé a kvalitní produkty, které vám umožní připravit se na jakoukoliv outdoorovou výzvu nebo dobrodružství v duchu army stylu.

 

armatex-2 Kvalita s původem z armády

V armyshopu Armatex na vás čeká opravdové vybavení a výstroj, která pochází převážně z výstroje Armády České republiky. Nejde o žádné nekvalitní kousky - naopak můžete očekávat vysokou funkčnost i odolnost.
Armády musí ze svého vybavení vyřazovat výzbroj z různých důvodů - buď kvůli „zeštíhlování” nákladů, obměně technologií za nové nebo kvůli ukončení životnosti vybavení, které už nesplňuje armádní normy. Pro civilní použití je ale tato military výstroj stále optimální. Navíc je zboží z armyshopu cenově výhodné a může si ho proto pořídit opravdu každý.

Co vše v armyshopech najdete? Vojenská obuv a army oblečení toho vydrží hodně

Nejběžnějším army zbožím je oblečení. Může jít jak o klasické vojenské oblečení v military stylu (maskáče, khaki zabarvení apod.), tak o outdoorové oblečení, které je vhodné do náročných podmínek. Klasikou jsou army bundy, trika, košile, kalhoty nebo kraťasy, ale ten, kdo chce něco speciálnějšího, zde najde i balistické a ochranné prostředky nebo stylové vojenské přilby a čepice.

Vysoce praktická je i vojenská obuv, se kterou se můžete vydat opravdu kamkoli - na rozbahněnou zahradu, do náročného terénu v lese i na sraz historické techniky. Kromě klasické vojenské obuvi se v nabídce armyshopů objevuje i odolná outdoorová obuv.

armatex-3 Oblíbené je i army vybavení jako dalekohledy, nože, dýky a bodáky, nejrůznější radiostanice a vybavení pro spojařinu, bytelné trezory, kanystry a další technika, se kterou si hlavně muži opravdu vyhrají.

Pro opravdové nadšence se v military shopech najde i zdravotnický materiál, takže pokud pořádáte například kurzy přežití, můžete dotáhnout vše k dokonalosti i s vlastní vojenskou lékárnou. Nebo se zde můžete poohlédnout po protichemické výstroji (plynové vojenské masky a protichemické obleky), která se hodí k průzkumu případného zamoření prostředí.

Pokud jste ještě nepoznali svět army stylu, věřte, že vybavení z armyshopu se vám bude hodit ať už budete kutit na zahradě, vydáte se na track do zahraničí nebo jste jen milovník historie a sbíráte vojenské artefakty.