Loading color scheme

IT’S NOT THE SAME - PODZIM/ZIMA 16

V této sezoně si zamilujete modely, které jsou zdobeny ručním tahem štětce - například planety, hvězdy, a to vše v kontrastním provedení. I tady je oblíbená kombinace černé a bílé. Geometrické vzory se v kolekci potkávají s mozaikou a hrou s materiály. Umělou kožešinu najdete vedle džínoviny jako ze sedmdesátých let. A výsledek? Kompletní folkový nádech…

Jiná verze potisků přináší kubistické kresby zvířat. Lišky, medvědi a sovy tady mají své místo. Taky se do popředí dostávají oversize střihy a aplikace v podobě vzorů z flitrů a podobně. Kromě toho objevíte kombinace materiálů, které by jste bok po boku nečekali.

Růžový panter je linie, která je navržena na oslavy a speciální příležitosti. Zvířecí potisk se tady setkává s paletou růžové, pískové a šedé.

MĚSTSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ
Vydatná grafika a komfort - to jsou klíčové momenty chlapecké kolekce pro podzim/zimu 2016. Detaily byly inspirovány sportovním oblečením a nabízí větší komfort při nošení. Elastické pasy kalhot ocení každý… Skejtři a pouliční umělcidesignéři motivovali k potiskům a vzorům. Mikiny jsou hvězdami kolekce.

Rakety, blesky a kostry zdobí oblečení malých dobrodruhů. Mnohem víc radosti oblékat se každé ráno… Oboustranní nášivky přidávají ještě kreativnějšího ducha. Vždyť to je dvojnásobek zábavy! Vybrané výšivky dokonce svítí ve tmě. Paráda!

Preppy styl pro zimu 2016 zahrnuje pletenou módu v teplé paletě barev. Dominuje červená a modrá. Najdete tady mnoho kabátů z nylonu. Nepohody se nemusíte bát.

Prohlédněte si aktuální nabídku značky Desigual.

{phocagallery view=category|categoryid=1992|limitstart=0|limitcount=0}