Loading color scheme

Nákupní tip: Udržitelné Vánoce s Green butikem - vánoční bestsellery pro něho i pro ni

GBponozkydetske550Kc-1 Říká se, že nikdo nemá rád měkké vánoční dárky, ale možná je to tím, že nebývají z těch správných materiálů a od těch správných značek. Kousavý svetr a umělé ponožky jsou už dávnou minulostí. Kamenný obchod a e-shop s nejširší nabídkou udržitelné módy v České republice Green butik servíruje na stříbrném podnose tipy na udržitelné “měkkouše”. Ti se letos nestanou jablkem vánočních svárů, ale naopak obdarované přivítají ve své hřejivé a hebké náruči. Na jednom místě vyberete dárečky pro něho, pro ni i pro ratolesti a svým výběrem navíc nezatížíte životní prostředí ani naši planetu.

Tipy na dárek pro něho:
Pánské tričko Bike Sloth v modré barvě z bio bavlny německé značky Greenbomb je skvělým dárkem pro všechny muže se smyslem pro humor.
Prodejní cena je 990 Kč.

Set pánských bambusových ponožek je sázkou na jistotu. Britská značka Thought je nabízí v balení po sedmi kusech.
Prodejní cena je 990 Kč.

Tipy na dárek pro ni:
Novinkou v Green butiku je španělská značka batohů Lefrik, které jsou vyrobené ze 100% recyklovaných PET lahví. Lefrik nabízí široký výběr různých typů a designů. Vybere si opravdu každý.
Prodejní cena batohu Handy Botanical je 1590 Kč.

Překvapte ji nádhernými šaty vyrobenými z ecovero viskózy. Bude krásná a navíc dá najevo, že jí není lhostejná budoucnost planety. Šaty Edwina se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti.
Prodejní cena je 3290 Kč.

Tip na dárek pro děti:
Dárkové balení čtyř kusů dětských ponožek Orpha Animal Kids značky Thought s roztomilými vzory. Vyrobeny jsou z bambusu a bio bavlny.
Prodejní cena je 550 Kč.

MNOHO STYLOVÝCH DÁRKŮ PRO NĚJ NEBO PRO NI NALEZNETE TAKÉ V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>