Loading color scheme

Už známe zimní trendy! Co se bude letos nosit?

shutterstock1931094275 Co se bude nosit letos v zimě? Možná máte pocit, že je ještě daleko, ale návrháři už mají zimní kolekce hotové. A opět, jako každý rok, přináší nové trendy. Které to budou letos?

Dámské obleky
Působí nesmírně sexy a dodají vám spoustu sebevědomí. Nebojte se si alespoň jeden pořídit a vyzkoušet to na vlastní kůži. Hodí se nejen jako oblečení do práce, ale velmi chic budou i na rande nebo do divadla. Skvělou volbou může být delší blejzr s páskem v kombinaci s širokými či zvonovými kalhotami.

Tartanová kostka
Tento nesmrtelný vzor se opět vrací. Zejména angličtí designéři letošní zimu vsázejí na tradiční vzor, který může působit na první pohled trochu tvrdě, ale pokud jej doplníte třeba o kousky se zvířecím vzorem, rázem se z něho stane velmi sexy a elegantní outfit. K tomu přidejte vysoké dámské kozačky a ohlížet se za vámi budou nejen muži, ale i ženy.

Prošívané bundy
Tento trend se nám velmi líbí – zaručuje totiž, že nám všem bude příjemné teplo. Už není potřeba mrznout v tenkých kabátech, ale pěkně se zahřejete v pořádně bundě. Tyto na první pohled spíše sportovní kousky se nebojte vzít i k elegantnímu kostýmku nebo šatům. Módní je, aby byla bunda oversized – takže čím větší, tím lepší. K takovém outfitu se skvěle budou hodit i stále hodně populární workery, které vás také zahřejí a ochrání před vlhkem.

Rafinované prostřihy
Dominantní budou především na šatech, ale také na kalhotách. Nosit se budou různé otvory zejména v oblasti břicha, boků a stehen. Pamatujte ale na to, že takový oděv se rozhodně nehodí do studených ulic, ale spíše na nějakou party dovnitř. Zdraví je vždycky přednější.

Černá se vrací
A co se týče barev, nečekejte žádnou divočinu. Většina modelů volí střídmou černou, osvěženou maximálně třpytivými detaily. Nebojte se tedy sáhnout po nějakém novém černém kousku – jistě jej vynosíte nejen tuhle sezónu.

Zdroj obrázku: Vladimir Sukhachev / Shutterstock.com