Loading color scheme

Stylové peněženky Wittchen ochrání platební karty před zneužitím

WittchenczDmsk-koen-penenka-z-kolekce-Florence-od-3939-K---image Ochraňte své platební karty před krádeží digitálních dat díky krásným a moderním peněženkám značky Wittchen. Peněženky díky speciální technologii chrání karty s RFID čipem, skrze který je možné platit bezkontaktně. Nemusíte se tak bát o své osobní údaje a stav účtu. Peněženky s funkcí RFID značky Wittchen jsou pečlivě vyrobené z těch nejkvalitnějších materiálů, drží krok s módou a udělají radost mužům i ženám.

Dámská černá peněženka z kolekce Arizona
Peněženka se zapínáním na suchý zip. Je ručně vyrobená z přírodní kůže s přírodním leskem. Zdobená je elegantním zlatým emblémem Wittchen. 

Růžová dámská peněženka
Mladistvá peněženka v hravé růžové barvě je ušitá z měkké přírodní kůže. Obsahuje šest přihrádek na karty. Je velmi prakticky dělená a k dispozici má odnímatelný popruh.

Malá peněženka z kolekce Modern
Velmi pečlivě vyrobená peněženka z odolné přírodní kůže je skládaná a tenká. Získá si přízeň moderních mužů, kteří oceňují kompaktní a moderní tvar. Vnitřek s oddíly je navržen tak, aby usnadňoval každodenní používání. Model je dodáván ve třech nadčasových odstínech: černém, světle hnědém a hnědém.

Střední peněženka z kolekce Italy
Ručně vyrobená peněženka z měkké telecí kůže je pečlivě ušitá a dokonale dokončená. Erb značky Wttchen je vyražen do kůže. Hodí se každému muži, který vyznává eleganci a univerzálnost.

Velká červená peněženka z kolekce Modern
Velká dámská peněženka z přírodní kůže je elegantním doplňkem pro každou ženu. Vnitřek produktu a lemy jsou ušité z přírodní kůže a odolného polyesteru, díky čemuž je peněženka velmi odolná. Model je k dispozici ve 3 nadčasových odstínech: černém, červeném a tmavě modrém.

Velká dámská peněženka z kolekce Italy
Klasická dámská peněženka je vyrobena z odolné přírodní kůže. Její výhodou je praktický tvar a pohodlné zavírání. 

Pánská peněženka z kolekce Italy
Tato pánská peněženka střední velikosti je ručně vyrobená s velkým důrazem na detaily. Model je velmi praktický. Hodí se pro muže, kteří ocení eleganci a pohodlí při používání.

SPOUSTU DALŠÍCH ZAJÍMAVÝCH PENĚŽENEK ZA SUPER CENY NAJDETE I V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>