Loading color scheme

Darujte sladkou mandalu lásky či štěstí ve formě originálních čokolád

LuxurytableczSK-MANDALA-TABULKOV-OKOLDA-80-GR-od-128-K---image-4 Čokoládové dobroty značky Steiner & Kovarik jsou známé pro svou výjimečnou chuť a kvalitu. Řada s názvem Mandala mezi ostatními sladkostmi přece jenom vyniká. Kromě zajímavých chuťových kombinací totiž nese hlubší poselství. Skrze vzor ručně namalované mandaly přináší přání lásky, štěstí, zdraví, moudrosti či hojnosti.

Jako první spatřila světlo světa čokoládová Mandala lásky, jejíž základ tvoří mléčná čokoláda s přírodní vanilkou, malinami, pistáciemi, kandovanými lístky růží a kousky jedlého zlata. Díky velkému úspěchu pak vznikly čtyři další čokoládové tabulky spojené s upřímným přáním. Mandala štěstí ukrývá netradiční spojení bílé čokolády, levandule, kakaových bobů, pistácií a jahod. Mandala zdraví dostojí svému jménu díky vysokoprocentní hořké čokoládě a posypem z ořechů, kustovnice čínské a moringy. Také Mandala moudrosti neobsahuje velké množství cukru a zdobí ji černý rybíz, maliny, melouny, listy moringy a jedlé stříbro. V Mandale hojnosti se pojí kousky jedlého zlata, ořechů, malin a kakaových bobů

Luxusní čokoládové pokušení značky Steiner & Kovarik nese několik ocenění a pochutnávají si na něm lidé po celém světě. Dopřejte sobě či svým blízkým toto potěšení smyslů a přidejte přání v podobě mandal.