Loading color scheme

Naservírujte si procházku nejromantičtějším městem na světě díky nové kolekci značky Gien Paris-Paris

LuxurytableczLuxurytableczPARIS-PARIS-Snidanovy-salek-s-podsalkem-Gien-cena-1350-Kc---image Přeneste se do ikonického města nad Seinou s novou kolekcí Paris-Paris, kterou pro francouzskou značku Gien vytvořila designérka Isabelle Barthel. Obdivujte slavné památky, ale také symboly neodmyslitelně patřící k hlavnímu městu Francie. Na kameninovém nádobí dekorovaném v akvarelovém stylu tak najdete židličky z pařížských bister, secesní vchody do metra nebo typické lavičky.

Kolekce Paris-Paris má neodolatelné barevné kouzlo. Podklad tvoří šedá barva určená uličkám, mapu různých čtvrtí protkává světle modrá Seina, barevné detaily Paříže doplňuje zelená připomínka známých parků a výhled rámuje krajkoví Eiffelovy věže v původním červeném nátěru. Originální design kolekce navrhla absolventka známé vysoké školy École des Arts Décoratifs v Paříži Isabelle Barthel, která svými ilustracemi a kresbami přispívá také pro značky jako je Hermès nebo Louis Vuitton.

Kolekce Paris-Paris se neomezuje jenom na nádobí. Pořídit si můžete též prostírky či utěrky se stejným motivem. Vydejte se na cestu a objevujte poklady a atmosféru Paříže!