Loading color scheme

FOREVER 21 V PRAZE

{phocagallery view=category|categoryid=2024|imageid=6577|float=left}Praha přivítala první prodejnu ikonické americké značky v České republice. Včera večer, ve čtvrtek 22. září, se poprvé otevřely brány prvního obchodu značky Forever 21 v Čechách. Na VIP akci do Centra Černý Most dorazily české osobnosti, populární televizní moderátoři i krásné modelky.

Mezi VIP hosty slavnostního otevření Forever 21 v České republice jste mohli spatřit známé osobnosti jako například vítězky České Miss 2016 – Andreu Bezděkovou, Kristýnu Kubíčkovou a Natálii Kotkovou, která akci také moderovala. Mezi VIP hosty nechyběli další krásné ženy z řad českých modelek a bloggerek, jako Michaela Štoudková, Nikol Moravcová či známá YouTuberka Teri Blitzen. Zájem prohlédnout si nejžhavější trendy ze světa módního průmyslu, jež značka Forever 21 přináší i k běžným zákazníkům a milovníkům módy, měl také Muž roku 2016, Miroslav Dubovický.

„Praha je opravdu překrásné město a my jsme nesmírně rádi, že zde můžeme být a že jsme součástí oslav otevření první prodejny Forever 21 v České republice. Forever 21 není jen tak ledajaká značka, přináší s sebou zcela novou filozofii módy a nakupování,” řekl na uvítanou VIP hostům Alexandros Doukas, CEO společnosti Teren Management Europe, exkluzivní franšízy Forever 21 pro východní a střední Evropu, a dodal: „Hravost, svěžest, trendy, autentičnost a cenová dostupnost – to je Forever 21!”

Forever 21 přináší do Čech originální módu přímo z přehlídkových mol, inspirovanou slunným Los Angeles. V nové prodejně o rozloze téměř 1 300 m2 naleznete široké spektrum nejnovějších módních trendů. Cílem značky je inspirovat zákazníky k nakupování a poskytovat jim k tomu vzrušující prostředí s nikdy nekončícím tokem těch nejžhavějších módních kousků za skvělou cenu.

Včerejší noc však byla pouze začátkem a již brzy budou mít všichni jedinečnou příležitost zažít Forever 21 na vlastní kůži. Slavnostní otevření první prodejny Forever 21 v Praze pro veřejnost oficiálně proběhne v sobotu 24. září v 10 hodin. Čeká vás den plný módy, hudby a překvapení. Prvních 200 návštěvníků navíc získá dárkový poukaz na nákup stylových kousků. Tak přijďte a oslavte s námi nejočekávanější módní událost podzimní sezóny i vy!

{phocagallery view=category|categoryid=2024|limitstart=0|limitcount=0}