Loading color scheme

Sandnes 3: tóny Afriky v klasickém designu a současném pojetí

Cordoba Značka ručně šitých a s láskou vyráběných tašek BREE představuje skvělou tašku na každodenní nošení. Vintage šik Sandnes 3. Afrika se prolíná celou novou kolekcí Bree SS18 a představuje klasickou tašku v ethno tvaru na rameno s osvědčeným a nestárnoucím designem, která vás doprovodí kamkoliv si budete přát. V provedení v přírodní hovězině s tmavošedou srstí s nádherným, tlumeným vzorem a černé hladké kůži, Sandnes 3 má moderní kovové detaily a příjemnou velikost pod ruku. Má odnímatelný a nastavitelný ¾ popruh, zavírání na zip a praktické vybavení uvnitř: s kapsou na mobil, 2 úchyty na pera a přívěskem na klíče.

Vítejte v Africe v urbanistickém duchu.

Nová kolekce Bree jaro/léto 2018 obsahuje jasné prvky afrického kontinentu, elementy, které se prolínají výběrem materiálu, detaily zpracování a výběrem barev. Chytré funkce a současné, praktické velikosti řadu dokonale přizpůsobují městskému životu. Ať už jde o perlové šperky Masajů, etno výšivky či použití sloních hlav v městském reliéfu, Afrika v pojetí 

Bree má půvab a překvapuje.

Tématem sezóny je „Městské safari“ přinášející ucelenou a harmonickou kolekci spojující nejúspěšnější klasické kousky s aktuálními designy a návrhy. Tématem jsou zemité, teplé odstíny, okořeněné masajskou červenou, zemitou žlutou, béžovou či temně šedou.