Loading color scheme

Dámské kalhoty s vysokým pasem – hit sezóny

damske-kalhoty-s-vysokym-pasem-hit-sezony Hitem letošní sezóny budou dámské kalhoty s vysokým pasem. Pokud nevíte, jak tento stylový kousek nosit, nevadí! My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Proč nosit kalhoty s vysokým pasem?

Dámské kalhoty s vysokým pasem jsou zase in! Do módy se totiž cyklicky vrací a právě teď je čas vytáhnout je na světlo světa. Dámské kalhoty s vysokým pasem mohou nosit slečny a ženy všech věkových kategorií. Jejich výhodou je to, že vás opticky prodlouží a zúží. Díky tomu se podtrhne vaše ženská figura. Kalhoty s vysokým pasem lze kombinovat s celou řadou trendy oblečení. O tom, jak zakomponovat kalhoty s vysokým pasem pro ženy do různých outfitů, se dočtete v závěru článku. Kalhoty s vysokým pasem mohou mít různé barvy. In budou klasické tmavě modré i světle modré džíny. Slušet vám budou i bílé modely kalhot s vysokým pasem. Ty skvěle zapadnou i do celobílých outfitů. Vsadíte-li na černé kalhoty s vysokým pasem, můžete je kombinovat s pestrobarevnými svršky nebo s halenkami a s košilemi se vzory a s motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové. Na své si tak přijde opravdu každá z vás.

Jaké modely kalhot s vysokým pasem budou letos v kurzu?

V letošní sezóně budou v módě kalhoty s vysokým pasem typu chino. Ty skvěle zapadnou do společenských a do business outfitů. Blýsknete se s nimi na oslavě narozenin, na rande i na pracovní schůzce. V módě budou také pohodlné džíny s vysokým pasem. V kurzu budou zejména ty, které mají roztrhaná kolena. Ženy a dívky mohou v letošní sezóně vsadit i na dámské legíny s vysokým pasem. Co se týče střihů kalhot, vrací se do módy i kalhoty s rozšířenou nohavicí. I u těch vám bude slušet vysoký pas. Kalhoty s vysokým pasem by měly ženy nakupovat přesně na míru. Pokud je budete hledat na e-shopu, určitě si k tomu vezměte i klasický krejčovský metr. Pomocí něj pak pečlivě měřte obvod vašeho pasu, boků a stehen. Naměřené údaje pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybraného výrobce. Různé světové značky mají totiž nuance v číslování. Správným měřením a následným porovnáváním se snáze vyhnete reklamacím.

K jakému oblečení si vzít na sebe kalhoty s vysokým pasem?

Jak jsme již zmínili, kalhoty s vysokým pasem mohou dámy kombinovat s nejrůznějšími druhy oděvů. K riflím s vysokým pasem vám bude slušet např. kostkovaná košile. Díky ní vyčarujete ležérní outfit během pár vteřin. Džíny pak mohou mít i roztrhaná kolena. Outfit můžete obohatit o stylové sneakersy. Ty mohou mít nízkou, ale také kotníčkovou podobu. V módě pak budou modely sneakersů na vyšší platformě. Ke kalhotám s vysokým pasem můžete nosit i vysoké jehlové podpatky. Ty opět prodlouží vaši postavu. Slušet vám budou např. ke kalhotám typu chino. K těm si pak můžete vybrat dámskou halenku s řasením nebo s balonovými rukávy. Tyto modely dámských blůzek budou letos trendy. Kalhoty s vysokým pasem mohou mít i sportovní nádech. Vsadit můžete i na módní tepláky. Inspiraci najdete např. i tady: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena. Tady si vybere kalhoty s vysokým pasem podle svého gusta i ta nejnáročnější z vás.