Loading color scheme

VÝBUCH SVĚŽESTI V NOVÉ VŮNI PRO ŽENY EAU FLORALE OD VICTORINOX

{phocagallery view=category|categoryid=2128|imageid=6901|float=left}Květinová vůně dodává každé ženě, která jí nosí, jistou dávku hravosti a prozařuje její život jasem i špetkou dobrodružnosti. Přesně taková je nová dámská toaletní voda Eau Florale od švýcarské značky Victorinox, která v sobě ukrývá dokonalou harmonii dřevitých tónů se sladkými akcenty ovoce a květin. Vzácné ingredience jsou uzavřeny v romantickém flakónku, jehož květinovou ozdobu lze po spotřebování vůně nosit jako prsten.

Podle výkonného ředitele divize vůní Victorinox, Matthiase Seyfanga, je Eau Florale nejen nejnovější, ale také dosud nejprodávanější vůní této značky. Dále dodává, že na tvorbě jedinečné toaletní vody se podílela oceňovaná parfumérka Nathalie Lorson, se kterou měl tým Victorinox dříve čest vytvářet vůni Swiss Army Classic Sport.

Eau Florale překvapí a okouzlí omamnou vůní ovoce a květin. Kombinaci svěžích tónů mandarinky, broskve, černého rybízu a růžového grepu doplňuje bílé pižmo s kašmírovým a cedrovým dřevem, které dodává vůni smyslnou intenzitu. V srdci toaletní vody se nachází sladká vůně pivoněk a fialového jasmínů, která obklopí každou ženu radostným výbuchem květů.

Další značkové parfémy za super ceny od našeho partnera!