Loading color scheme

Užijte si závěr zimy s celou rodinou v horském resortu Dolní Morava. Vychutnejte si první stopu, adrenalin na bobové dráze nebo výhledy ze Stezky v oblacích

Více než 10 kilometrů sjezdovek, dětský ski park s lyžařskou školou, skialpové centrum, večerní sáňkování, jízda rolbou, výšlapy na sněžnicích, freestyle zóna, běžkařské trasy klikatící se pohádkovou krajinou, to jsou jen střípky ze zážitků, které vás čekají na svazích Dolní Moravy. Třešničkou na dortu je pak Stezka v oblacích s výhledem na zasněžené kopce. Jedinečnou vyhlídku si navíc můžete vychutnat i z prosklené panoramatické restaurace Skalka, která je jednou z novinek letošní sezóny, do níž areál investoval na 200 milionů korun.

Otevřete den čerstvými lyžařskými zážitky, a zatímco se ostatní lyžaři teprve probouzí, užijte si na sjezdovce první stopu. Každou sobotu a neděli od půl osmé do půl deváté na vás čeká jedinečný lyžařský zážitek. Nejvýše patnáct lidí má možnost pokřtít zasněžený svah. K dispozici je navíc instruktor lyžování s potřebnými radami. Zakončit první stopu pak můžete na skvělém brunchi.

Naskočte na adrenalinovou jízdu na bobové dráze na Dolní Moravě, která je k dispozici po celý rok! Ta největší zábava tu na vás ale čeká v zimě, když mráz pomáhá rychlosti. Tato bobová dráha je jedna z nejdelších v Česku, a navíc je svým profilem nejzajímavější. Zážitek jízdy si můžete užít s celou rodinou.

Kromě panoramatické restaurace Skalka si pak můžete odpočinout v jedné z dalších šesti restaurací a barů. Vychutnejte si horské speciality v chatě Slaměnka, dopřejte si pizzu v Pizzerii Terezka, a nebo se zahřejte v jednom z après ski barů, kde můžete zakotvit cestou ze sjezdovky.

O rodinné dovolené je na Dolní Moravě velký zájem. Užijte si i vy poslední týdny zimy a vytvořte si krásné vzpomínky do rodinného alba. Zažijte neopakovatelnou dovolenou v horském resortu Dolní Morava!