Loading color scheme

Tipy pro osobní rozvoj – akce v Aumakua centru v Praze Běchovicích: celodenní retreat, koučink workshop, jóga a mnoho dalšího

Každé úterý v květnu a červnu od 18:30 je na programu Jóga v Aumakua s výtečným čajem a výběrovou kávou pod vedením zkušených pražských lektorek a skvělých jogínek - Terezy Berounské, Lucie Němcové, Jany Hrbkové a Markéty Rajmanové. Po skončení lekce si můžete dát vynikající japonské čaje, výběrovou kávu a v klidu u hořícího krbu tak nechat doznít vše, co se v těle odehrálo – odehrává.

V pátek 17. května od 19:00 oblíbená lektorka, herečka a zpěvačka Brigita Cmuntová spolu-povede nabíjející a objevný Koučink workshop „Uvěření“ a hlasové pohrávání. Uvěření… co pro mě znamená? Element víry… Věřím? Čemu a proč? Komu věřím? Čemu a komu bych věřit chtěl/a? Věřím sobě? Co to znamená v sebe věřit? V co věřím, když věřím v sebe? Jak na sebe nahlížím? Jak o sobě smýšlím? Jak se sebou mluvím? … a jak bych chtěl? Myšlenka je energie, je to informace, je to víra. Věřím tomu, co dělám, co říkám, jak smýšlím. V co věřím, to se (u)děje. Jak s tím vším dál, abyste si život tvořili vědomě (vím, čemu věřím), bude na každém z vás. Odejdete s vizí a napojením.

Po velmi úspěšném březnovém prvním Abakus map koučování v sobotu 25. května následuje Abakus vol. 2 – celodenní retreat pro tělo, mysl a duši. Unikátní certifikovaná koučinková metoda Abakus map spočívá v práci s tělem, myslí a duší. Zažijete, jaké to je se na sebe napojit ve své celistvosti a plnosti. Zažijete, jaký je to pocit, když přesouváte energii z mysli do těla a z těla do mysli. Zažijete, jaké to je, když to nové potom zklidníte v meditaci. Zažijete atmosféru absolutního přijetí, klidu a pohody, ale zároveň se připravte na intenzivní koučování, tzn., že půjdete hlouběji do sebe, poznáte, jak nad věcmi přemýšlíte a už na místě (se) začnete zlepšovat. Odnesete si konkrétní kroky, co a jak pozitivně změnit ve svém životě. Odnesete si velký zážitek a napojení na své vnitřní pochody (sport, koučink, meditace). Odnesete si novou zkušenost, jak se sebou dále pracovat, nad sebou přemýšlet a svůj potenciál využívat.

Workshop Hlasem k sebepoznání, sebelásce a svobodě se v Aumakua centru odehraje 31. května od 19:00. Jak reaguje Tvůj hlas na Tvé myšlenky, pocity, emoce? Jak je Tvůj hlas propojený s Tvým tělem a dechem? Jak můžeš svůj hlas rozvíjet a rozvíjet se skrze něj? Hlas o nás vypovídá spoustu věcí. Je to obraz nás samých, naší jedinečnosti. V hlase se odráží naše emoce, pocity, vnitřní rozpoložení. O co se mohu při hlasovém projevu opřít? Nejsou to slova. Jak věnovat péči svému hlasu, čím ho vyživovat? Rozrezonujeme, možná i rozezpíváme každý coul našeho těla a fantazii necháme létat v oblacích. Nečekají vás žádné poučky ani pravidla nebo hlasové či pěvecké techniky. Budete si hrát!

Workshop pomáhá vyjádřit pocity v tónech a vibracích a tím otevírá novou dimenzi k tomu, jak rezonující informace přijmout a využít na denní bázi.

Nevšední koučinkové centrum Aumakua v Praze Běchovicích v roce 2018 založili Daniel Trpák a Ondra Halama. Spolu s týmem specialistů pomáhají na cestě všem, kdo se rozhodli, že nejsou se svým životem spokojení a chtějí učinit změnu. V Aumakua centru harmonicky propojují všechny tři základní pilíře lidského bytí: mysl, tělo a duši. Činí tak prostřednictvím koučinku a terapií, fyzických aktivit, jako je jóga, běh či kruhové tréninky, a meditací. Certifikovaní koučové, trenéři a duchovní průvodci soustředěně pracují s jednotlivci, rodinami, sportovci, umělci, ve firmách s týmy a členy týmů individuálně.