Loading color scheme

Užijte si s rodinou jarní radost na Dolní Moravě

Nechte děti poznávat horskou krajinu. V rámci víkendových programů se společně s animátory vypraví k včelím úlům včelky Andělky, které teď bzučí jarním životem. Děti se tak zajímavým způsobem seznámí s důležitou složkou našeho ekosystému - s včelami. Víla Mateřídouška pak děti zavede do své bylinkové zahrádky, která se nyní probouzí do svého dalšího cyklu. Společně zjistí více o bylinkách, naučí se o ně pečovat a také si pochutnají na bylinkových dobrotách. Malí návštěvníci se též vydají do lesa, kde se horský vládce Stamichman stará o nová mláďátka.

Kromě přírody se na Dolní Moravě letos poprvé probouzejí též skřítci Babušáci. Tito obyvatelé Stamichmanovy štoly mají mocné smysly ukryté v kouzelných krystalech a před světem střeží poklad. Pro návštěvníky štoly si nachystali úkoly a nenechají je vyváznout bez zábavy. Na děti čeká též zpívání a říkanky ke Dni matek či výroba rodinných srdcí ze slaného těsta, protože květnu patří vyznávání lásky. A jak jinak vyjádřit blízkým své pocity, když ne společně stráveným časem a novými zážitky?

Na malé návštěvníky se v pracovních dny odpoledne a o víkendu celý den těší duch místních hor, skřítek Stamichman, víla Mateřídouška, včelka Andělka, skřítci Babušáci, maskot Mamutík a hlavně zkušení usměvaví animátoři. A jaká legrace mezi tím čeká dospělé? Třeba relax ve wellness a spa centru, saunové rituály, masáže nebo skvělá gastronomie.