Loading color scheme

Melouny Bouquet – Bezpeckové melouny se sladkou letní chutí jsou tu

Melouny Bouquet se pyšní skvělou chutí, kterou vyčarovalo španělské slunce v oblasti kolem krásné Valencie. Kromě velkého množství minerálů, vitamínů a antioxidantů však mají tyto melouny ještě jeden nesporný bonus - nemusíte se trápit se zrníčky. Bezpeckovou odrůdu melounů vypěstovali zahradníci již před 60 lety, a to bez zásahu chemie či genetických modifikací. Díky pečlivému křížení jednotlivých variant vzniknul meloun, v němž najdete jenom malá měkká zrníčka, která nepřekáží v jídle.

Dopřejte si bezpeckové melouny Bouquet jako rychlou svačinku, která neobsahuje tuky či cholesterol. A nebo díky tomuto šťavnatému ovoci plném vody upevněte svůj pitný režim. Jeden z nejoblíbenějších plodů na světě si užijete na stovky způsobů - jen tak samotný, v dezertech, v salátech, v nápojích, osvěží každou letní slavnost nebo dětskou party. Sladké melouny Bouquet mají lahodnou plnou chuť, která však nijak neublíží zdraví či štíhlé linii. Stačí se zakousnout - a léto je tu!

Melouny Bouquet dováží do České republiky společnost Anecoop, která je španělským lídrem v exportu čerstvého ovoce a zeleniny. Firma spolupracuje s více než 150 000 farmáři, jejichž produkty vyváží do více než 60 zemí světa. Celý systém je chráněn ochrannou známkou Naturane s přísnými předpisy.