Loading color scheme

Naomi Adachi má na jaře napilno: moderuje dva herní pořady, předvádí módu a je novou tváří kosmetiky Avon

„Je mi velkou ctí moderovat krom pořadu Dva3 v České televizi i herní novinky GPTV od tvůrců ikonické GamePage a spolupracovat se jmény, jako je třeba Jaromír Mowald, které v hráčské komunitě znamenají mnohé. Kdyby mně jen tenkrát jako malou u televize při hraní her napadlo, že se tím budu někdy živit, tak se sama sobě zasměju! Je to to nejlepší, co se může stát. Když váš největší koníček přeroste v profesi," konstatuje spokojeně Naomi Adachi a přidává úsměvnou vzpomínku na svou letošní návštěvu na „obávané“ červené sedačce v Show Jana Krause: „U Jana Krause jsem si to užila na nekonečno procent! Bylo skvělé ukázat lidem, že hraní je zábava a že hráčem může být opravdu kdokoli. Navíc, kdo může říct, že Krause porazil v dojení?"

Exotická Naomi se úspěšně prosazuje nejen na televizní obrazovce, ale také ve světě modelingu. Koncem března už potřetí předváděla na Mercedes Benz Prague Fashion weeku, před časem fotila třeba pro Freshlabels, Footshop, ONYX vision a několik japonských společností, nedávno pro časopis ForMen. „Chození přehlídek je pro mě skoro sváteční událost, jelikož se jim nevěnuji v plné míře. Proto mám vždy velkou radost, když mě osloví návrháři napřímo, jako letos Lukáš Krnáč nebo Dominika Kozáková, a zvlášť na takovou prestižní akci, jako je pražský Fashion Week," podotýká Naomi. Neméně nadšená je z faktu, že ji ke spolupráci oslovila kosmetická společnost Avon. „Stát se tváří nové kolekce kosmetických přípravků Avon K-Beauty hned vedle Dary Rolins, se kterou jsem se díky této zkušenosti osobně setkala, je až k neuvěření!“

Naomi Adachi (1995) zdárně absolvovala hereckou konzervatoř v Praze a nyní studuje na Karlově univerzitě obor divadelní věda. Odmalička chodila na kroužky – od baletu přes výtvarku až po hudebku, kde hrála na klavír a basu, ale nejvíce ji bavil dramatický soubor. V průběhu studia na konzervatoři si zahrála v několika českých a zahraničních reklamách, spolupracovala s japonskou televizí. Po úspěšném castingu se stala moderátorkou magazínu o volnočasových aktivitách ZetBox na tehdy nově začínajícím kanálu Déčko České televize. Po skončení ZetBoxu byla k vidění v Planetě Yó a nyní provází magazínem o tvořivosti a počítačových hrách Dva3. Naomi se objevila v několika roličkách ve filmu a televizi (např. Fotograf, Na krátko, Na vodě).