Loading color scheme

Příprava na léto: Zářivé líčení s květinovými bio rozjasňovači a konturovacími bronzery od Zuii

Zuii přichází s řadou samoopalovacích přípravků a rozjasňovačů! Krémový rozjasňovač slouží k celodenní péči, sjednotí tón pleti a zároveň ji rozzáří, pudrový rozjasňovač Moon se dá použít všude tam, kam chceme přitáhnout pozornost – zvýraznit lícní kosti či podtrhnout krásu očí. Jeho obdobou je rozjasňující bronzer, dodávající pleti svěží barvu a zdůrazňující opálení. Všechny tři druhy pudrových bronzerů najdou profesionální využití u maskérů a vizážistů.

S nadcházejícím létem představujeme čtyři pomocníky pro zářivou, zdravou a pěstěnou pleť:

Bio rozjasňující krém Zuii Organic Flora Luminising Crème pomůže zvýraznit přirozené opálení a umocnit krásu pokožky. Kombinace bambusové šťávy, extraktů z čajovníku čínského a z heřmánku se stará o to, aby pleť dostala maximální porci hýčkání. Jemná konzistence tónující denní péče nezanechává na pokožce mastný film a propůjčí vašemu vzhledu sametovou hladkost, jemnou záři s lehkými odlesky a příjemnou květinovou vůni.

Bio pudrový rozjasňovač nabízí okamžité rozzáření a zvýraznění klíčových rysů obličeje, aniž by ucpával póry. Výrobek obsahuje květy růží, jasmínu a heřmánku obohacené o výtažky z ibišku, čajovníku čínského a vilínu, díky nimž má dokonale lehkou texturu, která pleť nezatíží a neucpává póry. Ihned po nanesení je pokožka nádherně zářivá a zalitá světlem. Moon zaujme i svou schopností odvádět pozornost od vrásek kolem očí a přispívat k celkovému omlazení pleti. Lze ho využít také jako oční stíny.

Bio pudrový bronzer pro konturování propůjčí pleti přirozenou záři, zvýrazní opálení i rysy obličeje. V jedinečné formuli nechybějí květy růže, jasmínu a heřmánku, které doplňuje bambus, extrakty z čajovníku čínského a vilínu – díky této výjimečné kombinaci ingrediencí má bronzer lehoučkou konzistenci a neucpává póry. Kromě jiného vyniká dokonalými krycími schopnostmi a zanechává na pokožce matný finiš.

Bio rozjasňující pudrový bronzer propůjčí tváři přirozený lesk a záři. Jedinečná formule obsahující květy růží, jasmínu a heřmánku obohacené o výtažky z bambusu, čajovníku čínského a vilínu dala vzniknout ultra lehkému složení, které neucpává póry. Míra krytí závisí na vaší potřebě – produkt lze snadno vrstvit. Výsledkem je nádherně rozzářená tvář, jejíž krása je korunována měkkým leskem. Multifunkční líčidlo s celoročním použitím se hravě zhostí také role očních stínů.