Loading color scheme

Novinky v obchodním centru Atrium Flora

Atrium Flora nabízí nepřeberné množství obchodů, které potěší své návštěvníky. Pyšnit se může i bohatou food court zónou, do níž v březnu přibyla skvělá restaurace Habanero Mexican Grill nabízející výborné mexické pokrmy. Těšit se můžete na autentickou kuchyni kladoucí důraz na kvalitní suroviny a samozřejmě příjemný servis.

Navštívit můžete také zrekonstruovaný supermarket Albert, který vám nabídne rozšířený sortiment ovoce, zeleniny, ale i čerstvých ryb, kvalitního vína a v neposlední řadě také zdravé výživy. Zrekonstruovaná moderní prodejna vychází vstříc aktuálním požadavkům zákazníků. Díky novému designu a uspořádání budou vaše nákupy ještě pohodlnější.

V novém vás od dubna přivítá i kino Cinema City. Luxusní prostředí, perfektní služby a bohatý výběr kvalitních snímků na vás čekají ve zrenovovaném posledním patře obchodního centra. Cinema City v Atriu Flora se může pochlubit také trojrozměrným kinosálem IMAX, který je jediný v celé republice.

V Atriu Flora navíc můžete čerpat skvělé výhody s Věrnostní kartou Atria Flora. Každé tři měsíce získáte skvělou nabídku akcí a slev. Vaši věrnostní kartu si můžete vyzvednout v infostánku obchodního centra.