Loading color scheme

Věnujte ke Dni matek originální čajový pugét z Čajové zahrady

Sestavte si svůj vlastní čajový květinový mix skvělé chuti a vůně. Vyberte si například Hari Tea Růže & Ibišek. Tento ájurvédský čaj v bio kvalitě spojuje lahodnou chuť a blahodárné účinky. Také Shoti Maa Piece on Earth najdete v bio kvalitě. Kombinaci Růže & Ibišek doplňují navíc sladké tóny čekanky a fenyklu. Dopřejte mamince jemný zelený čaj s lehkým nádechem voňavého jasmínu v čaji Tea Tang Green Tea - Jasmin. Doplňte jej omamnou kombinací Bezinky & Maliny s rooibosem od značky Great Tea Garden spadající pod Čajovou zahradu. Dolaďte kytici kombinací Zázvoru & Eukalyptu v zeleném čaji od Great Tea Garden.

A nebo nechte květinu rozkvést přímo v šálku. Díky ručně vyráběným čajovým kuličkám z lístků toho nejlepšího bílého čaje si užijete nejenom chuť, ale i zážitek. Ideální příchuť kvetoucího čaje pro maminku? Sáhněte třeba po Kvetoucí lásce.

Objevujte celý svět lahodných chutí díky produktům v rodinné firmě Čajová zahrada, která se zákazníky už 20 let sdílí radost z šálku kvalitního čaje a kávy.