Loading color scheme

V optice Optiscont si každý najde „ty pravé“: široká nabídka dioptrických brýlových obrub, dostupné ceny a na vybrané brýle lákavá doživotní záruka

Za prvotřídní kvalitu svých vlastních značek v nižší cenové kategorii Optiscont ručí doživotní zárukou i při poškození vlastní vinou.

Dioptrické brýle té nejvyšší kvality, orientace na dobrou cenu pro koncového zákazníka a pohodlné nakupování jsou pilíře firmy Optiscont od počátku jejího založení. Optiscont nabízí kompletní péči o zrak – od změření zraku a konzultace při výběru brýlí až po servis vyrobených brýlí. Kromě luxusních značek brýlových obrub nabízí Optiscont i obruby nižší cenové kategorie, které si může dovolit každý a jejich kvalitu garantuje mimořádnou doživotní zárukou i při poškození vlastní vinou.Nově Optiscont rozšířil svou nabídku brýlí Ray-Ban. V současné době Optiscont nabízí nejširší výběr brýlí Ray-Ban v České republice.

Cenové rozmezí neznačkových brýlí (doživotní záruka i při poškození vlastní vinou)
• 590 – 2 590 Kč VČETNĚ SKEL (dioptrická skla čirá, netenčená) 

Pro zákazníky, kteří preferují kontaktní čočky se v minulém roce součástí firmy Optiscont stalo také aplikační středisko Wichterle & Vacík. To si během dlouhých let působení vydobylo výjimečné postavení nejen mezi zákazníky, ale i odbornou veřejností z řad lékařů, kteří sem posílají také pacienty s nejkomplikovanějšími očními vadami.