Loading color scheme

Nový tým restaurace Grand Cru se na vás bude těšit již od března

V jedné z předních fine-diningových restaurací se máte opravdu na co těšit. Díky novému ambicióznímu týmu na vás i nadále čeká nejen perfektní servis a jedinečný výběr vín, ale zejména prvotřídní pokrmy připravené novými šéfkuchaři.

„Musím říct, že se opravdu těším na novou výzvu v Grand Cru. V minulosti jsem nasbíral cenné zkušenosti po boku opravdových gastronomických odborníků v prestižních podnicích v Česku, ale i v Rakousku a Francii a chystám se je všechny využít. Mou největší vášní je francouzská a moderní česká kuchyně. Věřím, že nová jídla, která budeme v restauraci servírovat, budou naše hosty těšit jako doposud,“ říká Svatopluk Hemmer.

„Jsem velmi rád, že v Grand Cru budu moci uplatnit své zkušenosti z předních světových podniků. Díky praxi po boku uznávaných šéfkuchařů v nejlepších restauracích v Rakousku, Švýcarsku, Itálii, ale i Japonsku a samozřejmě v Česku věřím, že do Grand Cru přinesu nové nevšední kombinace chutí. Moderní kuchyně a vaření jako takové je mou velkou vášní. Jsem si jistý, že společně se Sváťou připravíme menu, za kterým se budou hosté rádi a často vracet,“ doplňuje ho kolega šéfkuchař Saša Pavlovič.