Loading color scheme

Znáte módní trendy ve světě spaní? Toto jsou ony

Noční košile
Zdá se vám to jako klasika? Potom je třeba vědět, že už dávno to není jenom klasický bavlněný střih, který by je charakterizoval. Pokud se máme podívat na to, jak dnes mohou dámské noční košile vypadat s ohledem na trendy, jde o takový kus oblečení, který dokáže i před spaním zajímavě zvýraznit vaši ženskost. Když se máme podívat konkrétněji, je jasným hitem:

  • Sexy střih
  • Krajkové provedení
  • Rudá barva

Overaly
Ty se do segmentu populární a také stylové módy dostaly před několika lety a nyní jsou stále velkým trendem. Jsou sexy, stejně jako jsou velmi pohodlné. A právě pro jejich pohodlnost se staly také možností, jak si užít spokojený spánek. Nemáme na mysli situaci spojenou s tím, že v čem přijdete, v tom také ulehnete. Máme na mysli situaci spojenou s tím, že si pořídíte overaly na spaní. Kromě pohodlnosti zaujmou také tím, že vás dokážou zahřát. A při volbě správného střihu vám budou slušet.

Dámské trenýrky
Dlouho se jednalo o spodní prádlo, které bylo určené jenom mužům. Nutno ale říci, že pro pohodlnost si mnoho žen moderní pánské trenýrky rádo půjčilo právě na spaní, nebo na běžnou domácí činnost. A tak netrvalo dlouho a začaly se vyrábět i varianty určená právě ženám. A tím se dostáváme ke třetímu módnímu trendu, který je právě se spánkem spojený. Pokud máte ráda celkovou volnost, určitě danou variantu zkuste. Slibuje vám nejenom pohodlí, ale slibuje vám také to, že v nich budete vypadat velmi sexy. Stačí zvolit jenom zajímavý střih, stejně jako netradiční moderní design, který také velmi často koresponduje s pánským provedením.