Loading color scheme

Brabantia představuje nové designové věšáky v kolekci LINN LAUNDRY

Zorganizujte své prádlo stylově
Nový věšák z kolekce LINN LAUNDRY překvapí svým robustním, a přece vzdušným provedením. Hlavní částí samotné konstrukce je masivní bambusová tyč pro zavěšení ramínek. Dvě boční tyče pak drží celou konstrukci, a zároveň dávají prostor dvěma výškově nastavitelným poličkám, které mohou sloužit jak k sušení prádla, tak pro umístění úložných boxů. Stojan nabízí dvě barevná provedení v metalické šedé a bílé barvě, dále je na výběr ze dvou velikostí.

Doplňky, které nesmí chybět
Bojujete doma s úložnými prostory či nedostatkem místa? Pak by vám k sušáku neměly chybět ani látkové skládací úložné boxy. Ty pojmou až 40 litrů prádla, suchého či mokrého. Díky pevnému rámu lze box nosit i v jedné ruce nebo na boku. A pokud jej nepotřebujete, stačí ho jednoduše složit.

Dalším stylovým doplňkem jsou minimalistická hliníková ramínka s chytrými záhyby pro snadné zavěšení prádla. Ale co je ještě důležitější, jsou vyrobena tak, aby se dala lehce sklopit, takže už nemusíte rozepínat knoflíky u košil nebo složitě roztahovat látku halenek či triček.