Loading color scheme

Veselá Veverka přichází s křupavým mlsáním bez výčitek

Příběh Veselé Veverky se začal psát v roce 2004. Nápad vytvořit prodejnu oříšků a sušeného ovoce, která by byla skutečně po ruce, se zrodil v hlavách studentů Petra a Alexe při brigádě ve Skotsku. První Veverka se usídlila v obchodním centru v Ostravě a odtud se rozšířila do nákupních míst po celé České republice a záhy překročila také hranice.

Dnes je v Česku k dispozici 26 prodejních míst, kam se mohou zákazníci vydat pro křupavé lahůdky, které odpovídají těm nejnáročnějším kvalitativním standardům. Vybírat můžete z opravdu pestré nabídky - od tradičních a známých oříšků a ovoce, přes exotické druhy jako jsou pražené makadamy, mochyně peruánská, ibišek či kustovnici čínskou až po cukrovinky pro mlsné jazýčky.
Ochutnejte slunečnice v barevné čokoládě, šumivé dudlíky, rahat lokum známý také jako turecké potěšení nebo lékořicové krémové špalíčky.

Vydejte se pro rychlou svačinku, originální dárek nebo pro něco dobrého na zub pro zlepšení dne. Ve Veselé Veverce vždy najdete to pravé a milý personál umí poradit.