Loading color scheme

Módní designérka Natali Ruden navrhla pro mikrodrink Waterdrop lahev s origami motivem

Podzimní novinka ve spolupráci s Natali Ruden je inspirována nejznámějším z tradičních japonských origami vzorů. Jeřáb je symbolem moudrosti a nesmrtelnosti. Toto mystické a elegantní zvíře je v mnoha asijských kulturách také spojované se štěstím. Při návrhu designu vdechla autorka do svého charakteristického geometrického pojetí vznešenost, s kterou je jeřáb spojován v orientální poezii. Technika skládání origami inspirovala módní návrhářku Natali Ruden také v její nové kolekci, kterou pod názvem Asia uvede 25. září ve Forum Karlín. Zde bude také poprvé k vidění lahev waterdrop, která ke koupi na eshopu bude již od 26. září.

Originální lahev waterdrop z borosilikátového skla s bambusovým víčkem od Natali Ruden si budete moci pořídit v setu s pěti krabičkami, každá s jinou příchutí. Lahev spolu s ručně vyráběným bambusovým carry kitem využijete také jako krásný a neotřelý dárek.

Mikrodrink Waterdrop je unikátní nápoj v malé kostce. Vitamíny a výtažky ze superpotravin v pěti chuťových variacích dopřejí vašemu tělu potřebné látky a nezatíží ho zbytečným cukrem či kofeinem. Vyzkoušejte Boost s černým rybízem, černým bezem a açaí, Relax z ibišku, aceroly a arónie, Focus vyrobený z limety, zelené kávy a baobabu, Youth s broskví, zázvorem a ženšenem a Defence obsahující výtažky z brusinky, šípku a moringy.