Loading color scheme

100 let elegance v obchodním centru Atrium Flora

Ve středu 26. září se v pražském Atriu Flora můžete těšit na nabitý program pro celou rodinu. Uvidíte krásné outfity a seznámíte se s životním stylem první republiky, z nějž si díky péči zkušených expertů můžete odnést inspiraci plnou elegance. Oslavami bude žít celé obchodní centrum včetně vybraných obchodů.

Atrium-Flora

Čekají vás dvě módní přehlídky, které bude moderovat zakladatelka projektu Elegantní Česko Pavlína Kvapilová. První se jmenuje Jen pro ten dnešní den a spatříte během ní průřez autentickým oblečením z doby první republiky. To vydrželo v perfektním stavu díky vynikající péči sběratelky Vlaďky Dobiášové. Zlatým hřebem této přehlídky budou šaty, které nosila Adina Mandlová a které oblékne sympatická herečka známá například ze seriálu Vyprávěj Jana Bernášková. Ve druhé přehlídce s názvem Věčná elegance spojíme oblečení z obchodů Atria Flora s dílky talentovaných mladých českých tvůrců a ukážeme, jak je možné vkusně kombinovat rozmanité prvky. K vidění budou i současné modely z nových kolekcí #ceskoslovenskysarm a #bozskanedbalost.

Společnost Rituals připraví vějíře s orientálními vůněmi, pro návštěvníky bude otevřena Ladies zone a Gentlemen’s club. Dámy potěší koutek plný workshopů a ochutnávek. Čekat na vás budou kosmetické poradny značek Rimmel a Mary Kay, líčení a česání s předními make-up artisty a hair stylisty, odhalení tajemství pokládané vlny, elegantní dress code a další. Pánové si budou moci užít příjemné posezení, lekce etikety pod vedením Romana Haluzy, ochutnávky whisky a kávy, kvalitní literaturu ke čtení a mnoho jiného.

Atrium Flora navíc připravuje pro své zákazníky soutěže o hodnotné ceny z obchodů obchodního centra. První soutěž odstartuje již 10. září. Sledujte Instagram Atria Flora a dozvíte se více. Celkem bude pro soutěžící připraveno více než 300 cen – šance vyhrát pěkný dárek je tedy vysoká.