Loading color scheme

Wellness svět má nový trend zvaný rituály Pure Fiji

Ne náhodou mají ženy z Fiji nádhernou pleť a vlasy. Základem jejich péče jsou totiž zastudena lisované oleje (kokosový, sikeci, makadamiový, dilo), které ostrované po staletí používají k výživě, hydrataci a zkrášlení pokožky a vlasů. Kousek tohoto panenského tropického ráje můžete ochutnat v relaxačním centru Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích na Valašsku.

„Pure Fiji znamená především hloubkovou detoxikaci a důkladnou očistu těla. Exotické oleje používané našimi masérkami a maséry jsou hypoalergenní, krásně voní po ovoci nebo květinách a především zanechávají pokožku neuvěřitelně vláčnou a hydratovanou už po první aplikaci. Díky svým jedinečným vlastnostem se využívají jak pro tělová, tak i pro speciální obličejová ošetření,“ říká Martin Pařízek ze Spa hotelu Lanterna.

Terapie Pure Fiji aneb masáže trochu jinak:
Pokud se vydáte na terapie Pure Fiji, nečekejte obyčejnou masáž. „Pro co nejlepší účinky olejíčků i navození příjemných pocitů uvolnění se k ošetřením vyžívají různé méně obvyklé postupy a pomůcky, například bambusové tyčinky, kokosové měšce nebo třeba mořské mušle,“ vyjmenovává kosmetička relaxačního centra L-Spa Lucie Holčáková.

Podle toho, co si právě nyní vaše tělo i mysl žádají, si můžete dopřát například:

  • Monuriki je pleťové ošetření spojené s peelingem a zábalem rukou a završené masáží obličeje a dekoltu kokosovým měšcem. Pleť nejprve krásně prohřeje, pak lehce promastí a nakonec provoní kokosem.
  • Matangi je jednou z nejoblíbenějších obličejových masáží ve Spa hotelu Lanterna. Provádí se horkými a studenými mušlemi, takže dokonale prohřeje pleť a umožní lepší vstřebávání účinných látek z následně aplikované masky plné výživných ingrediencí.
  • Kokosová vlna je jedním z nejklasičtějších rituálů Pure Fiji. Je to celotělová výživná masáž typickými teplými kokosovými měšci, kdy masérka nešetří tlaky na zadní části těla.
  • Antistresová terapie Pure Fiji je pleťová masáž bambusovými tyčinkami, která je vhodná pro odreagování mysli, a kromě toho, že se perfektně uvolní vaše ztuhlé tělo, krásně se rozzáří i vaše pleť.
  • Cukrový vánek spočívá v pořádném peelingu celého těla něčím tak netradičním, jako je právě speciální druh cukru. A pak se odbornice pustí do relaxační masáže těla kokosovým olejem s vůní bílého zázvoru.
  • Zábal Guava je speciální masáž těla teploučkými ručníky, po nichž následuje příjemný zábal v teplé masce z guavy a relaxační masáž hlavy.

Vybrali jste? Pokud ano, vzhůru do Velkých Karlovic, kde však pohoda panenského ráje v Tichomoří nekončí ani po absolvování procedur. Po každé z nich tady následuje čajový obřad, kdy vás masérka zabalí do hřejivé deky a vy se šálkem výborného extra kvalitního čaje vychutnáváte nejen účinky masáže či tělové procedury, ale také relaxační hudbu a poklidnou atmosféru odpočívárny s výhledem do přírody.

Kam se vydat za rituály Pure-Fiji
Unikátní nabídku masáží s maséry z celého světa nabízejí hotely patřící k Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích na Valašsku. Spa hotel Lanterna je útočištěm pro romantiky, gurmety i milovníky wellness. V hotelovém L-Spa najdete bazén, hydromasáže, saunový svět a bohatou nabídku tradičních i exotických masáží. Mezi mimořádné zážitky patří právě rituály Pure Fiji, masáž lasturami, cukrový peeling nebo masáže kokosovými měšci.

{phocagallery view=category|categoryid=2286|limitstart=0|limitcount=0}