Loading color scheme

POP UP HALL 13 znamená nový trend v nakupování

Ve 40 prezentačních boxech zde svoji tvorbu představí lokální tvůrci, návrháři, designéři a značky, kteří prošli přísným výběrem kvality a původu zboží. Hala 13 se přemění až do konce roku na unikátní obchodní dům. “Objevíte na MINTu své vysněné šaty, ale nebudou vám sedět? Bude to jednoduché. Domluvíte se s návrhářem na úpravě a vyzvednete si je za týden. Nebo když se vaší kamarádce zalíbí náušnice, které jste pořídili na MINTu, budete vědět, kde prodejce každý pátek a sobotu spolehlivě najdete a na nákupy vyrazíte příště spolu,” říká principálka MINTu Lenka Kolářová.

Podzimní a vánoční nákupy obstaráte v klidné a přátelské atmosféře bez tísnících se davů a nepřetržitého vyhrávání koled. MINT: POP UP HALL 13 přichystá každý měsíc speciální doprovodný program, jehož tématy budou postupně Hudba, Móda a Divadlo + Literatura + Film. Do haly vás přitáhne nejen originální móda a design, ale také workshopy pro dospělé i děti. Zajímavá bude spolupráce s Jatkami 78, časopisem Raketa, organizací Fashion Revolution a mnoha dalšími.

Součástí MINT: POP UP HALL 13 bude stálá zóna s gastronomickými lahůdkami, vlastní kavárna MINT MIND s výbornou kávou a dorty i vybavený dětský koutek pro nejmenší návštěvníky.

MINT: Pop Up Hall 13 přestřihne pomyslnou pásku v pátek 29. září a svůj provoz zahájí minifestivalem, na kterém vystoupí kapely Lazer Viking, Carpet Cabinet, Totál Vokál, Fred Madison, DJ Jana Kománková, The Muslim Jew a The Ugly & The Drummer.

OTEVŘENO od 29. 9. 2017 každý pátek 11 – 19 hodin a sobotu 9 – 17 hodin.

Termíny doprovodných akcí:
29. -30. 9. Hudba
20. -21. 10. Móda
10. -11. 11. Divadlo + Literatura + Film

Vstup je zdarma, bez bariér a dovnitř mohou i čtyřnozí miláčci.

{phocagallery view=category|categoryid=2234|limitstart=0|limitcount=0}