Loading color scheme

České bylinné pasty značky HERBADENT® – značka s tradicí 120 let

BYLINNÁ ZUBNÍ PASTA S FLUOREM HERBADENT®
Bylinná zubní pasta s fluorem HERBADENT® obsahuje klinicky ověřenou směs extraktů a silic ze 7 léčivých rostlin s přírodním pěnidlem. Pasta je vyrobena dle tradiční receptury nebo-li bez použití chemických barviv. Pomáhá udržovat zuby, dásně a sliznici dutiny ústní ve výborném stavu. Pasta je vhodná pro každodenní použití i pro pravidelnou ústní hygienu při zánětech dásní, krvácení nebo parodontóze. Cena je 89 Kč za 75 g.

BYLINNÁ ZUBNÍ PASTA S ŽENŠENEM HERBADENT® HOMEO
Bylinná zubní pasta s ženšenem HERBADENT® HOMEO neobsahuje fluor ani mentol a byla vyvinuta ve spolupráci s odborníky na homeopatii. Obsahuje klinicky ověřenou směs extraktů a silic ze 7 léčivých rostlin (akorát mátu nahradil ženšen), s přírodním pěnidlem. Je vhodná k pravidelné péči o zubní sklovinu při přecitlivělosti nebo při alergických projevech na fluor či mentol. Hodí se také pro péči o mléčný chrup u malých dětí, které by pastu mohly polknout. Lze ji kombinovat s  homeopatickou léčbou. Cena je 149 Kč za 100 g.

BYLINNÁ ZUBNÍ PASTA S FLUOREM HERBADENT® PROFESSIONAL
Bylinná zubní pasta s fluorem HERBADENT® PROFESSIONAL má vysoký obsah bylinného extraktu a vyšší obsah fluoru, součástí složení je klinicky ověřená směs extraktů a silic ze 7 léčivých rostlin s přírodním pěnidlem. Byla vyvinuta společně se stomatology. Cena je 185 Kč za 100 g.

{phocagallery view=category|categoryid=2229|limitstart=0|limitcount=0}