Loading color scheme

Montéři a montérky oblékají stylové montérky

Montérky na míru
Víte, pro jakou činnost budete montérky používat? Podle toho je i vybírejte. Pro běžné domácí použití, v dílně, na zahradě nebo v garáži vám budou stačit levnější montérky. U některých profesí je ale nutné sáhnout po dražších modelech, které budou například odolné proti žáru, chemikáliím, olejům nebo chladu, hodit se můžou montérky s reflexními prvky, montérky neprořezné, antistatické a na zimu montérky zateplené. Počasí si nevybíráme, proto je dobré se na něj připravit. Nepromokavé a větruvzdorné montérky vám vevnitř budou k ničemu, ale venku vám občas zachrání kůži. Často se modlíte nebo si lámete hlavu nad plány stavby? Tak to jistě na svých montérkách oceníte zesílená kolena a lokty.

Druhy montérek
Možnosti jsou obrovské, a tak v regálech prodejců pracovních pomůcek nenarazíte jen na klasické tmavě modré montérky, jako tomu bylo kdysi, ale můžete si vybírat. Montérkové kalhoty do pasu i s laclem, montérkové kraťasy, blůzy, bundy a vesty, montérkové kombinézy nebo dokonce montérky s odepínacími rukávy a nohavicemi na léto, to všechno dnešní moderní kutil ve skříni má.

Pánské, dámské i dětské montérky
Ptali jsme se odborníků na řemeslo, domácích kutilek i malých mechaniků, jaké jsou jejich oblíbené značky montérek. Jaké vybrali?

{phocagallery view=category|categoryid=2210|imageid=7258|float=left}Montérky EMERTON
Když sáhnete do regálu pro montérky této značky, jediné, čeho budete litovat, že jste si nevzali dost peněz na dvoje nebo troje, bundu, kraťasy a kombinézu. Značka EMERTON je totiž zárukou kvality u všech pánských, dámských i dětských pracovních oděvů, které vyrábí.

{phocagallery view=category|categoryid=2210|imageid=7256|float=right}Montérky DESMAN
Udělejte si místo ve skříni, protože ceny pracovního oblečení této značky vás nenechají z obchodu odejít jen s montérkami, ale odnesete si i bundu, kraťasy, kombinézu, vestu a další stylové kousky. Dámská pracovní bunda nebo kalhoty za 280 Kč? No nekupte to! K tomu i pár dětských a pánských hadříků a jde se makat.

{phocagallery view=category|categoryid=2210|imageid=7259|float=left}Dámské montérky Yowie
Yo wi – totiž – jo vy ještě neznáte kolekci dámských montérek Yowie? Tak to koukejte rychle dohnat. Pak, že žena nemůže být v montérkách sexy. Růžové nebo hráškově zelené montérky s květinovým vzorem v rozparcích… Dámy, čekaly jsme dlouho, ale tohle pracovní oblečení stojí za to začít zahradničit nebo se občas otočit v garáži.

{phocagallery view=category|categoryid=2210|imageid=7257|float=right}Dětské montérky ARDON Cool trend
Oblékněte do montérek i malého pomocníčka. Dospělácké barvy nechte rodičům. Děti milují pestré oblečení, a když ho navíc mohou zašpinit, budou ho chtít nosit všude. Které dítě by se nechtělo stát jeho oblíbeným hrdinou Bořkem stavitelem?

Zamilujte si nový obchod s oblečením, které v obchoďáku nenajdete. Osvěžte svůj šatník novými funkčními kousky, které vám skvěle poslouží při práci i ve volném čase. U TOMIS CZ najdete všechno, co hledáte.

www.tomiscz.cz