Loading color scheme

Jako pravý gentleman s kolekcí Percy Nobleman

Chcete se cítit i vypadat skvěle? Zaměřte se na své vlasy a vousy, to ony totiž dodávají vašemu stylu osobitý vzhled! S kolekcí Percy Nobleman můžete o svůj knír, plnovous či bradku pečovat pomocí olejíčku, šampónu či kondicionéru, který je speciálně navržen tak, aby vousy změkčil a vyživil.

Pro dlouhodobou kvalitní péči se hodí také profesionální nůžky, díky nimž vše bez problémů zastřihnete. Aby vaše vousy vypadaly elegantně, můžete je učesat hřebenem z tropického thajského dřeva nebo vytvarovat pomocí hydratačního balzámu či stylingového vosku, který se skvěle hodí také k úpravě vlasů!

A protože pro dobrý vzhled je důležitá také svěží pokožka, připravili jsme pro vás čistící gel s přírodními látkami z kokosových ořechů a hydratační krém, který díky přídavku vitamínu E předchází vzniku vrásek. Oba přípravky, provoněné letními tóny máty a okurky, jsou také vhodné pro pravidelné čištění vašeho strniště i delších vousů, které zanechají svěží po celý den.

Všechny přípravky obsahují vysoký podíl přírodních složek, čímž nezatěžují vaše tělo a jsou navíc přívětivé také k životnímu prostředí. Dopřejte si opravdový luxus v pohodlí svého domova doprovázený příjemnými mužskými vůněmi, jako je cedrové dřevo, vanilka nebo bergamot a buďte jako Percy - sofistikovaný, pohledný a vždy o krok napřed!

{phocagallery view=category|categoryid=2174|limitstart=0|limitcount=0}