Loading color scheme

Trendy sandály léta 2020, které rozhodně musíte mít

trendy-sandaly-leta-2020 Co by to bylo za léto bez sandálů? A přestože se může zdát, že díky momentální situaci je všechno zpomalené a módní svět stagnuje, opak je pravdou. I v létě 2020 je v oblasti bot co objevovat a na co se těšit.

Kromě toho, že na své si přijdou milovníci pastelových barev, zelenou mají stále platformy a nepřekonatelné sandály na podpatku různých tvarů a tlouštěk.

Pokud vám v šatníku chybí právě sandály vhodné na horké letní dny, přinášíme několik tipů na trendy boty, které se rozhodně vyplatí vyzkoušet.

Minimalistické páskové sandály na podpatku

damske-paskove-sandaly-levandulove

Možná se vám bude zdát tento model sandálů na pohled nepohodlný, určitě ho však v létě 2020 budete vidět všude. Páskové sandály mají univerzální použití nejen na každou příležitost, ale zároveň jsou snadno kombinovatelné s každým typem oblečení. Můžete je klidně nosit s denimem, krátkými i dlouhými kalhotami a samozřejmě sukní i šaty. Podpatek může být vysoký i nízký, tenký i hrubý. Důležitá je nenáročnost boty, která je tvořena z řemínků a ničeho dalšího, čímž je podtržen efekt minimalismu. 

Sexy sandály na vysokém podpatku

sandaly-na-vysokem-podpatku-svetle-sede

To, co platí o jiných botách, platí i o sandálech. Vysoké podpatky dodají každé postavě centimetry navíc a tím celou siluetu opticky prodlouží a zúží. Sandály na vysokém podpatku si probojovalyi svou cestu na výsluní, a vy se tak můžete těšit z různých modelů, které učiní vaše nohy neodolatelnými. Trendy jsou nejen jednoduché typy sandálů, ale i sandály s rafinovanými vzory a samozřejmě páskové verze. 

Rafinované sandály na nízkém podpatku

sandaly-na-nizkem-podpatku-zlute

Pokud vysoké podpatky nejsou zrovna vaší šálkem kávy, nezoufejte. Módní designéři mysleli i na vás a maximální pohodlí vašich nohou. Oblíbeným hitem léta 2020 jsou sandály na nízkém podpatku různých tvarů obohacené o rozmanité designové aplikace jako jsou řemínky či vázání na nohu. 

Platformy

sandaly-na-platforme-hnedy-pastel

Platformy nejsou vždy a každým až tak oblíbené, i když i toto léto jsou stále na výsluní. Rovná vyvýšená podrážka může na někoho působit příliš neelegantně a neforemně, avšak pokud nemáte rády podpatky, tento typ sandálů je přesně pro vás. Díky centimetrům navíc se opticky prodlouží noha a chůze bude stále maximálně pohodlná. 

Vázání sandálů přes nohavici

sandaly-na-vazani-kolem-nohy-bile

Největším trendem v nošení sandálů s vysokým vázáním je vázání kolem nohy přes nohavici. Vynikne tak krása boty a váš look získá nadčasový nádech. Pokud sandály na podpatku s vysokým vázáním ještě nemáte ve svém šatníku, zajímavé kousky najdete na modanoemi.cz. Sandály s vázáním nemusí mít ani vysoký podpatek a i tak vaši siluetu dokáží opticky prodloužit a zúžit. 

Pastelové barvy jsou na vzestupu, neony však zůstávají

ruzove-sandaly-na-podpatku

Tlumené barvy jsou novinkou léta 2020. Zvolte světlou béžovou, růžovou nebo modrou, abyste dosáhli dokonalý outfit. Pokud by vám však bylo smutno za neonovými barvami minulého léta, nemusíte vůbec truchlit. Neonové zářivé typy sandálů jsou stále v módě. 

Vzory, kamínky a aplikace

damske-kaminkove-sandale

Různé vzory, hadími počínaje a pruhy konče, aplikace v podobě kamínků, korálů či řemínků, kralují i v létě 2020. Pokud máte rádi okouzlující a romantické boty, klidně můžete zvolit sandály s kamínky nebo květy, na kterých budou všichni oči nechat.

Sandály patří k létu stejně jako holínky k zimě. Léto 2020 přináší s sebou množství typů, které si zamilujete už na první pohled. Našli jste už své vysněné sandály?