Loading color scheme

Limitovaná edice MOŘE návrhářky Josefiny Bakošové

DSC09863 Nová limitovaná edice návrhářky Josefiny Bakošové je již podle názvu inspirovaná mořem a divokým pobřežím. Kolekce je tvořena šedo-modro-černými odstíny moře s potiskem mořské hladiny na látce, která byla speciálně vyrobena pouze pro tuto sérii. Ta je zároveň součástí velké kolekce SS 2020 a najdete v ní pohodlné šaty s límečkem, originální oversize košile a dlouhé overaly s kapsami.

Zhluboka se nadechnout mořského vzduchu, odhrnout vlasy z čela a svobodně se rozeběhnout po divoké pláži….

V době nečekaného klidu se i Josefina Bakošová pustila do tvorby a snění. Tento stav naprostého klidu vnukl návrhářce myšlenku navrhnout nové kolekce a inspiraci pro jejich tvorbu si vzala z toho nejcennějšího a co ji nejvíce chybělo. Vše utichlo, ale příroda, les a moře najednou ožilo.

Právě z tohoto procítění vzešel nápad na novou kolekci pro sezónu Jaro/Léto 2020, která je netradičně tvořena třemi limitovanými edicemi. Jednou z nich je i edice MOŘE. Jak název napovídá, návrhářka si vzala inspiraci z divokosti volné přírody, nekonečného pobřeží a rozbouřené mořské hladiny.

Modely v kolekci byly navrženy tak, aby lichotily každé postavě a rozvíjely ženskou křehkost a osobitost. Šaty jsou nositelné v každodenním životě a najdete zde modely šatů s límečkem, dlouhé overaly s kapsami nebo oversize košile. Každý model je originálně potištěn obrázkem mořské hladiny.

Důležitým prvkem je kromě potisku i materiál. Ten byl speciálně vyroben pro tuto kolekci, a i proto se jedná o sérii o několika kusech.

Nyní se prosím zasněte a představte si další nezapomenutelnou cestu, třeba k moři…