Loading color scheme

Movado přetvořily legendární design: seznamte se s Edge

„Kolekce Movado Edge nabízí novou interpretaci ikonického odkazu Movado. Je tak dokonalá, že na ciferníku není třeba logo,“ říká CEO společnosti Efraim Grinberg.

Hodinky jako ikonický kus

Movado Edge přináší ciferník z pískovaného hliníku, který jej rozšiřuje do tří rozměrů a leštěná tečka vystupuje s novou texturou. Tvarované výstupky znázorňují sluneční paprsky a zároveň vyznačují minuty. Většina ciferníků má sotva znatelné barvy. „Jak zákazník pohybuje zápěstím, design se neustále mění, což je symbolické pro čas, který je znamením neustálé změny,“ dodává k tomu designér.

Originálnímu displeji dominuje tečka na dvanáctce, která je inspirována sluncem v pravé poledne a ručičky představují pohyb Země. Jsou 'Movado': v esperantu "neustále v pohybu“. Movado Edge nabízí hodinky pro muže i ženy modely s chronografem a článkovým náramkem z nerezové oceli, černé kůže nebo gumy.

Movado: Funkce, forma i inspirace

Vzhledem modelu oslavuje Movado dědictví průmyslového designu, který má kořeny v hnutí Bauhaus. Firma, která všechny své modely stále vyrábí ve Švýcarsku, opatřené safírovým krystalem, voděodolné a s vysoce odolnou povrchovou úpravu PVD, započala už v roce 1881.

Legendární vzhled mají hodinky od roku 1947 a jsou vystavené v MOMA v New Yorku. Zajímavostí je i propojení s uměním, na designu se podílel i Andy Warhol. Exkluzivně je přinášejí Klenoty Aurum.

Krásné, módní hodinky naleznete i zde.

{phocagallery view=category|categoryid=2030|limitstart=0|limitcount=0}